Ziua de coșmar a lui Klaus Iohannis: mâine le va consulta pe Șoșoacă și pe Firea, la Cotroceni!

Ziua de coșmar a lui Klaus Iohannis: mâine le va consulta pe Șoșoacă și pe Firea, la Cotroceni!
 • Acasă
 • /
 • Politică
 • /
 • Ziua de coșmar a lui Klaus Iohannis: mâine le va consulta pe Șoșoacă și pe Firea, la Cotroceni!

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro ) Printre cei 30 de reprezentanți ai partidelor invitate de președintele Klaus Iohannis la Cotroceni, pentru consultări în vederea formării noului guvern, se vor număra și două mahalagioaice cu mare experiență în făcut clăbuci la gură: Gabriela Firea (PSD) și Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR). O veste proastă pentru noua senzație a […]

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro )

Printre cei 30 de reprezentanți ai partidelor invitate de președintele Klaus Iohannis la Cotroceni, pentru consultări în vederea formării noului guvern, se vor număra și două mahalagioaice cu mare experiență în făcut clăbuci la gură: Gabriela Firea (PSD) și Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR).

O veste proastă pentru noua senzație a mahalalelor valahe: la Cotroceni nu e permis accesul nici în șlapi, nici fără mască.

Luni, timp de 6 ore (11.00 – 17.00), președintele Klaus Iohannis va avea consultări cu reprezentanții celor 5 partide parlamentare, precum și cu cei ai grupului minorităților naționale (altele decât UDMR).

În urma acestor consultări, șeful statului va desemna candidatul pentru funcția de prim-ministru, care va avea la dispoziție 10 zile pentru a-și forma Cabinetul și a trece testul majorității parlamentare.

A fost comunicată componenţa delegaţiilor care vor merge luni la consutări la Cotroceni. Printre personajele cu care va sta față-n față președintele Klaus Iohannis se numără două mahalagioaice renumite: senatoarele Gabriela Firea și Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Gabriela Firea (PSD) este cea care l-a jignit de multe ori, de-a lungul vremii, pe actualul președinte. În campania electorală prezidențială din 2014, când ea îl susținea pe Victor Ponta, PSD-ista de Voluntari spunea că nu poate fi un bun președinte cineva care nu are copii.

Diana Șoșoacă (AUR) este mahalagioaica-vedetă a ultimelor două luni, eclipsându-le până și pe PSD-istele Lia Olguța Vasilescu și Gabriela Firea. Șoșoacă merge la Cotroceni să-i spună lui Klaus Iohannis că masca e „botniță”, că pandemia e o minciună a Ocultei Mondiale, că Arafat trebuie expulzat, iar președintele suspendat.

Apropo: la Cotroceni, masca de protecție e obligatorie. Inclusiv pentru Șoșoacă!

Delegațiile celor 5 partide parlamentare la negocieri

PSD: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Gabriela Firea, Vasile Dîncu, Paul Stănescu.

PNL: Ludovic Orban, Florin Cîţu, Raluca Turcan, Rareş Bogdan, Robert Sighiartău, Iulian Dumitrescu.

USR-PLUS: Dan Barna, Dacian Cioloş, Dragoş Tudorache, Cătălin Drulă, Cosette Chichirău.

AUR: George Simion, Claudiu Târziu, Ringo Dămureanu, Dan Tănasă, Diana Șoșoacă.

UDMR: Kelemen Hunor, Cseke Attila, Benedek Zakarias, Biro Rozalia, Antal Arpad.

Minorități naționale: Varujan Pambuccian, Ovidiu Ganț, Silviu Vexler.

Programul consultărilor

 • 11.00 – Partidul Social Democrat (PSD)
 • 12.00 – Partidul Naţional Liberal (PNL)
 • 13.00 – Alianţa USR-PLUS
 • 14.00 – Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR)
 • 15.00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR)
 • 16.00 – Minorităţi naţionale reprezentate în Parlament.

Distribuie articolul