Ziua de nastere a “monstrilor politici”

Ziua de nastere a “monstrilor politici”

In mass-media in primul rand apar tot felul de politicieni in special cei de la PSD, bine nici cu cei de la PNL nu-mi este rusine, care critica fie actuala putere sau ceea ce nu s-a facut de ceilalti cand au fost la guvernare, mergand pe ideea gresita ca actul critic este prin definitie unul […]

In mass-media in primul rand apar tot felul de politicieni in special cei de la PSD, bine nici cu cei de la PNL nu-mi este rusine, care critica fie actuala putere sau ceea ce nu s-a facut de ceilalti cand au fost la guvernare, mergand pe ideea gresita ca actul critic este prin definitie unul negativ, de contestare. Gresit domnilor, nu judecati pozitiv si afirmativ, ci negativ, contestatar, de pe pozitia interesului politic de gasca.

Dar cine sunt acesti critici, avem asa zisa societatea civila inregimentata la actul guvernarii, opozitia reprezentata de profitorii politici, gen Ciolacu, Ponta, Tariceanu, care nu au nimic in comun cu interesul nostru national. Mai vin la rand ziaristii si analistii politici, care, cu mici exceptii sunt inhamati la imteresele partidelor, nu ale tarii. In lipsa actului critic pozitiv si afirmativ, care ar servi interesului national, avem numai actul critic si contestatar, act care deserveste interesele unor grupari ce trag Romania inapoi. Prin acestia devine tot mai vocala o alta Romanie, Romania hotilor de la guvernare si a “patriotilor romani” din opozitia formata din PSD, ALDE, PRORomania.

Deranjeaza pe cineva aceasta catastrofa nationala?

Nu, deoarece acesti critici contestatari, nu prea se afla in slujba interesului national, ci in slujba gastii politice. Daca aveti curiozitatea deschideti televizorul pe Antena 3 sau RTV, si ii veti vedea seara de seara, cum “se produc” la microfoane. Dupa care reflectati la cele debitate de acestia, observand cati dintre ei sunt ingrijorati cu adevarat de problemele reale ale Romaniei si de involutia noastra rusinoasa, la care au pus si ei umarul.

In timpul acesta adevarata Romanie tace. Tacerea ei naste monstri politici. I-a nascut pana azi, ii va naste si maine. In Romania, ziua de nastere a monstrilor politici, este ziua cand au loc alegeri parlamentare.

Daca doriti ca ziua de 6 decembrie sa nu mai fie o noua zi de nastere a monstilor politici, treziti-va si vorbiti la vot.


Distribuie articolul