A început deja vaccinarea în București? În Rahova sunt mii de seringi pe jos

A început deja vaccinarea în București? În Rahova sunt mii de seringi pe jos
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • A început deja vaccinarea în București? În Rahova sunt mii de seringi pe jos

Se pare că țara noastră a furat startul la vaccinarea anti-Covid. Deși oficial nu a început, o plimbare prin cartierele bucureștene Rahova sau Ferentari îți lasă impresia că vaccinarea anti-Covid este în plină desfășurare. ”În Sectorul 5 sunt cei mai responsabili cetățeni”, se laudă primarul de sector, Cristian Piedone. ”Ei nu stau cu mâna întinsă, […]

Se pare că țara noastră a furat startul la vaccinarea anti-Covid. Deși oficial nu a început, o plimbare prin cartierele bucureștene Rahova sau Ferentari îți lasă impresia că vaccinarea anti-Covid este în plină desfășurare.

”În Sectorul 5 sunt cei mai responsabili cetățeni”, se laudă primarul de sector, Cristian Piedone. ”Ei nu stau cu mâna întinsă, să aștepte să le aducă guvernul vaccinul, nu, sunt cetățeni pro-activi care cumva au făcut deja rost de vaccin, altfel nu se explică prezența seringilor pe jos. Vreau să-i felicit sincer pentru responsabilitatea de care dau dovadă.”

Primarul Piedone spune că le-a transmis lucrătorilor de la salubritate ca nu cumva să ridice seringile de pe jos. ”Trebuie să rămână acolo, ca să-i inspire și pe ceilalți cetățeni ai sectorului să facă la fel. Sper ca în două săptămâni să avem de cinci ori mai multe seringi pe jos, pentru că asta va însemna că în sectorul nostru noi nu mai avem o problemă cu Covid-ul”, este optimist primarul Sectorului 5.

Calin

@Politic


Distribuie articolul