Arheologii au descoperit piramida construită acum 3500 ani pentru Ion Iliescu

Arheologii au descoperit piramida construită acum 3500 ani pentru Ion Iliescu
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Arheologii au descoperit piramida construită acum 3500 ani pentru Ion Iliescu

E mai nemuritor decât credeați! În Egipt a fost descoperită o nouă piramidă, ridicată pentru un misterios faraon Kaghebeops Ilicikamon, care ar fi cel mai probabil Ion Iliescu. În piramidă au fost găsite numeroase inscripții, care atestă prima formă de comunism inventată de om, în care tot pământul era deținut de baroni locali și era […]

E mai nemuritor decât credeați! În Egipt a fost descoperită o nouă piramidă, ridicată pentru un misterios faraon Kaghebeops Ilicikamon, care ar fi cel mai probabil Ion Iliescu. În piramidă au fost găsite numeroase inscripții, care atestă prima formă de comunism inventată de om, în care tot pământul era deținut de baroni locali și era muncit de săraci pentru pensii de mizerie, celebrul model fesenist implementat și la noi.

Inscripțiile arată că faraonul comunist organiza din când în când alegeri, pe care le câștiga fie cu 100% din voturi, fie cu un scor decent, dar doar atunci când contracandidatul era un măscărici scârbos și psihopat, Vadimathon Tudorinos.

Când se anunțau proteste, faraonul Kaghebeops Ilicikamon chema un grup de mineri și totul se rezolva. Se spune că piramida va rezista până când se va pronunța procesul de genocid intentat contra lui acum 3500 de ani, proces care are termen joi la Curtea de Apel.

Ionut

@Social


Distribuie articolul