Boala lui Calache in politica damboviteana

Boala lui Calache in politica damboviteana

Dupa o grea si crunta suferinta, boala lui Calache a pus la pamant PSD-ul, care se va zvarcoli ca apucat de o durere de pantece, pana in ultima clipa. In politica damboviteana, boala lui Calache se manifesta prin luatul singur la palme. La fel ca prostia, boala lui Calache nu doare. Din cauza acestei boli, […]

Dupa o grea si crunta suferinta, boala lui Calache a pus la pamant PSD-ul, care se va zvarcoli ca apucat de o durere de pantece, pana in ultima clipa. In politica damboviteana, boala lui Calache se manifesta prin luatul singur la palme. La fel ca prostia, boala lui Calache nu doare. Din cauza acestei boli, psd-istii vorbesc si spun ca au castigat alegerile, (care fie vorba intre noi seamana mai mult cu o victorie a la Pirus ) si ca vor  forma majoritatea parlamentara aidoma somnanbulilor, visand si dand ca apucatii din maini.

Daca intrebam lumea, “PSD –ul, inainte de a muri politic se va chinui?”, vom primi urmatorul raspuns, “Nu se va chinui deloc, dar ne-a chinuit pe noi toti, cei care am stat cu lumanarea aprinsa la capataiul lui”. Nu a vrut sa moara anul acesta si pace. PSD-ul isi dadea ochii peste cap cu maiestrie actoriceasca, pana ne scoatea din sarite. De data asta dupa alegerile din 6 decembrie, boala lui Calache l-a lovit naprasnic. In ultimii ani PSD-ul se damblagise de tot,  vorbea numai prostii, tremura si facea spume la gura. Nu cred ca exista vreo perioada in cei 30 de ani cand acest partid a fost asa de incoerent.  

Una zicea “gasca” lui Dragnea ieri si alta zice “gasca” lui Ciolacu astazi. Era clar ca acest partid nu se mai face bine. Pe timpul lui Dragnea am asistat cu totii la moment de delir cand PSD era cuprins de spasme si toata lumea credea ca a turbat. Multe sunt convulsiile generate de boala lui Calache. Simptomul principal al bolii, ca efect colateral este “capul in gura”.

Drumul catre groapa de gunoi a politicii este destul anevoios, dar se termina brusc. Loviti de boala lui Calache,  in ultimii ani de guvernare, liderii PSD au lasat tara de izbeliste, fiind cuprinsi de letargie si lehamite. Mersul pe branci a fost un prim semnal ca moartea politica a acestui partid este aproape si ca nu va mai dura mult pana la episodul final in 2024.  La boala lui Calache, agonia se mai manifesta cu trantitul fundului de pamant, se poate lua in calcul si tavalitul de durere prin colb.

PSD va da in cele din urma in 2024 “ortul popii” cu coliva in buzunar si lumanarea pe piept, sa-i fie tamaia usoara. Ceea ce nu stie este ca boala lui Calache este molipsitoare, degeaba se feresc liberalii, pentru ca s-ar putea sa o ia de la psd-isti. Boala lui Calache este foarte inselatoare la fel ca virusul Covid19, incepi prin a nu mai avea gust si miros si continua cu o respiratie greoaie, terminandu-se cu zvarcoliri si spasme. Cand zici ca esti mai sanatos si asimptomatic, atunci dai “ortul popii” in politica. Ca si in cazul PSD, nu o sa sufere liderii PNL, ci noi, poporul. Mai tineti minte ce spunea un fost presedinte al Romaniei, mort din punct de vedere politic impreuna cu PMP-ul lui, ambii atinsi de boala lui Calache. “Sa traiti bine!!!”  Aiurea in tramvai.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta