Casatorie cu nabadai !!!

Dupa ce ieri seara a aparut stirea ca PNL vrea sa se marite cu PSD, psd-istul numarul unu Ciolacu a izbucnit intr-un ras naprasnic. Florin Citu a chitait si el fericit. Primele secvente in urma deciziei de ieri au inceput sa apara, acestea au surprins PSD si PNL in pozitia clasica. Secventa cu pozitia clasica […]

Dupa ce ieri seara a aparut stirea ca PNL vrea sa se marite cu PSD, psd-istul numarul unu Ciolacu a izbucnit intr-un ras naprasnic. Florin Citu a chitait si el fericit. Primele secvente in urma deciziei de ieri au inceput sa apara, acestea au surprins PSD si PNL in pozitia clasica.

Secventa cu pozitia clasica trebuie sa dureze sapte ani, iar romanii nu trebuie sa faca nimic iar Ciolacu si Citu vor sa arate Romaniei ca trebuie sa-i aiba, ca fara ei nu se poate. Abia acum cei doi au inteles corect misiunea data de boss-ul de la Cotroceni. Dar au comis o eroare si in loc sa-i toarne romanului  preparatul  „ antisculatorum”, produs elaborat in laboratoarele Cotroceniului, acestia i-au dat poporului o doza dubla de Viagra. Pe Ciolacu si Citu au inceput sa-i treaca fiori reci cand si-au dat seama de greseala si ce va urma mai departe.

Adevaratul dezastru insa abia urmeaza. Acesta se va produce in momentul in care cei doi vor trebui sa-si vada atributul masculin si sa-si  incordeze muschii mai jos de burta, dar se pare ca de acolo nu a venit nici macar ecoul.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta