Cel mai periculos loc din țară! În Vâlcea e o pădure unde urșii știu karate

Cel mai periculos loc din țară! În Vâlcea e o pădure unde urșii știu karate
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Cel mai periculos loc din țară! În Vâlcea e o pădure unde urșii știu karate

Turiștii care se aventurează spre piscul Nemuiatu din munții Vâlcei trebuie să aibă mare grijă și să evite să treacă prin pădurea Buruienoasa pentru că acolo, conform vânătorilor, există o specie foarte periculoasă de urși, care mai știu și karate. „Urșii din aceși munți ai Vâlcei nu coboară la tomberon doar să caute în gunoaie […]

Turiștii care se aventurează spre piscul Nemuiatu din munții Vâlcei trebuie să aibă mare grijă și să evite să treacă prin pădurea Buruienoasa pentru că acolo, conform vânătorilor, există o specie foarte periculoasă de urși, care mai știu și karate.

„Urșii din aceși munți ai Vâlcei nu coboară la tomberon doar să caute în gunoaie ci și să rupă cărămizi în două cu cantul labei. Nici n-am putut să modificăm tomberoanele că au rupt capacele cu un mae-geri din prima iar când ne-am dus după ei ne-au dat cu soto-uke”, povestește un pădurar mai pățit.

Urșii sunt cu atât mai periculoși cu cât nu se deosebesc foarte mult de urșii normali, întrucât cei mai buni dintre ei primesc centura maro, și asta nu se vede foarte bine în blana ursului. Astfel, turistul nu știe dacă va fi doar mâncat de urs sau mâncat și bătut înainte bine.

Scris de Eftimie

@Sport


Distribuie articolul