Chelnerița de la Apele Române era convinsă că s-a angajat la Apple România

Chelnerița de la Apele Române era convinsă că s-a angajat la Apple România
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Chelnerița de la Apele Române era convinsă că s-a angajat la Apple România

Devenită ţinta tuturor ironiilor în ultimele zile, fosta chelneriţă angajată misterios la Apele Române rupe tăcerea! Aceasta a recunoscut că a fost victima unei simple confuzii, fiind convinsă că îşi depune CV-ul nu pentru Apele Române, ci pentru Apple România. „Am văzut ‘Apele’, m-am gândit ‘auzi, Apele nu sunt ăştia cu aifonul şi mecbucul? Păi […]

Devenită ţinta tuturor ironiilor în ultimele zile, fosta chelneriţă angajată misterios la Apele Române rupe tăcerea! Aceasta a recunoscut că a fost victima unei simple confuzii, fiind convinsă că îşi depune CV-ul nu pentru Apele Române, ci pentru Apple România.

„Am văzut ‘Apele’, m-am gândit ‘auzi, Apele nu sunt ăştia cu aifonul şi mecbucul? Păi ăştia sunt şmecheri’”, povesteşte femeia. „Normal că vreau să lucrez la Apele, sunt cea mai mare fană a lui Steve Jombs, i-am citit chiar şi autobibliografia.”

Tânăra spune că a fost încurajată de numeroşi prieteni de pe Facebook, printre care se numără europarlamentarul Maria Grapini şi fostul primar Marian Vanghelie. „Doamna Grapini mi-a zis: fată, du-te la Apele, e mai de viitor decât la Miprosoft! Iar domnul Marian ştia pe surse că la Apele se plăteşte mai bine decât la Goagle.”

Vasile

@Monden


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta