Cîțu i-a arătat lui Orban economia României și el a întrebat ce viteză prinde

Cîțu i-a arătat lui Orban economia României și el a întrebat ce viteză prinde
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Cîțu i-a arătat lui Orban economia României și el a întrebat ce viteză prinde

Ministrul Florin Câțu a continuat și astăzi seria anunțurilor despre cât de bine o duce economia României și cum nu știe dacă mai poate fi înfrânată în drumul ei către succes iar laudele sale entuziaste au atras atenția chiar și premierului Ludovic Orban, care nu e preocupat de obicei de astfel de subiecte. Acesta a […]

Ministrul Florin Câțu a continuat și astăzi seria anunțurilor despre cât de bine o duce economia României și cum nu știe dacă mai poate fi înfrânată în drumul ei către succes iar laudele sale entuziaste au atras atenția chiar și premierului Ludovic Orban, care nu e preocupat de obicei de astfel de subiecte.

Acesta a cerut lui Câțu să-i arate economia aia bună pe care o tot laudă el, iar ministrul finanțelor chiar i-a arătat-o. Ludovic Orban a fost vizibil impresionat, i-au fluturat sprâncenele a admirație și a întrebat, sincer, ce viteză prinde că pare foarte rapidă.

Câțu l-a asigurat că economia românească bagă bine, nu trebuie să te uiți la cât indică acul, că rupe peste 200 de kilometri la oră și dacă mergi prin Germania cu ea, unde nu există limită de viteză, poți să-i dai blană, că duce motorul. El spune că s-a uitat personal și a reglat bujiile și tacheții și rupe treaba, a depășit și economii italiene cu ea, ba chiar și niște economii germane custom. Secretul e, spune Câțu, să nu te pricepi deloc la economie sau la mașini, să fii român, și-atunci orice e posibil în capul tău.

Eftimie

@Politic


Distribuie articolul