CNN îl angajează pe Trump ca prezentator de știri pentru a-și recupera audiența

CNN îl angajează pe Trump ca prezentator de știri pentru a-și recupera audiența
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • CNN îl angajează pe Trump ca prezentator de știri pentru a-și recupera audiența

Pentru a recupera telespectatorii pierduți de la încheierea alegerilor din 2020, CNN reangajează cea mai mare personalitate pentru audiența sa: pe fostul președinte Donald Trump, care va fi prezentatorul tuturor segmentelor de știri în fiecare seară, la ora de maximă audiență, scrie site-ul de satiră The Babylon Bee. „Ceea ce am descoperit de la alegeri […]

Pentru a recupera telespectatorii pierduți de la încheierea alegerilor din 2020, CNN reangajează cea mai mare personalitate pentru audiența sa: pe fostul președinte Donald Trump, care va fi prezentatorul tuturor segmentelor de știri în fiecare seară, la ora de maximă audiență, scrie site-ul de satiră The Babylon Bee.

„Ceea ce am descoperit de la alegeri încoace este că oamenii au urmărit postul nostru de televiziune doar pentru a-l vedea pe Trump, așa că îl angajăm ca să ne prezinte programele”, a declarat Bob CNN, proprietarul și fondatorul postului de știri prin cablu. „Acest lucru ne va scoate audiențele din mizerie”.

În prima seară la serviciu, Trump pur și simplu a urlat despre frauda electorală timp de două ore. „Alegeri foarte triste, jalnice, cele mai slabe din istorie. Mai rău decât în Coreea de Nord!”, a spus acesta unui public de milioane, cea mai mare audiență a postului din ultimele luni.

Știre reală: Audiență dezastru: CNN pierde primele 5 locuri în orele de maximă audiență

„Sincer, orice vot împotriva mea este suspect. Chiar credem că ar intra cineva într-o cabină de vot și l-ar alege pe Sleepy Joe? Nu se poate întâmpla așa ceva. Fake News. Trist!”, a continuat prezentatorul Trump.

După segmentul lui Trump, restul prezentatorilor CNN au urlat doar despre faptul că Trump a urlat cu privire la frauda electorală.

Potrivit lui Trump, acordul cu CNN a fost „cel mai mare acord din istoria televiziunii”. Zvonurile indică faptul că lui Trump i-a fost acordată o cotă majoritară în companie, miliarde de dolari și Cola dietetică nelimitată. Potrivit surselor din interior, sediul CNN va fi mutat la Mar-a-Lago ca parte a acordului.

Imediat după anunț, audiența CNN a crescut enorm și a depășit, în sfârșit, WNBA, fotbalul și Saturday Night Live.

Traducere și adaptare
Tribuna.US


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta