Cornul Abundentei – Programul de guvernare a coaliției PSD-PNL-UDMR aduce bunăstarea în România

Cornul Abundentei – Programul de guvernare a coaliției PSD-PNL-UDMR  aduce bunăstarea  în România
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Cornul Abundentei – Programul de guvernare a coaliției PSD-PNL-UDMR aduce bunăstarea în România

Extraordinar.  Noua direcție impusa guvernării, de către coaliția de guvernare,  denumita Cornul Abundentei, a fost adusa  la cunoștința opiniei publice într-un cadru festiv, aceasta direcție  cuprinde pentru prima dată în istoria programelor de guvernare postdecembriste și soluțiile de aplicare în practică, nu doar fraze frumoase așternute pe hârtie, precum și sursele de finanțare, indicate cu […]

Extraordinar.  Noua direcție impusa guvernării, de către coaliția de guvernare,  denumita Cornul Abundentei, a fost adusa  la cunoștința opiniei publice într-un cadru festiv, aceasta direcție  cuprinde pentru prima dată în istoria programelor de guvernare postdecembriste și soluțiile de aplicare în practică, nu doar fraze frumoase așternute pe hârtie, precum și sursele de finanțare, indicate cu clarviziune profetică.

Despre sursele de finanțare ale programului ne-a vorbit însuși președintele PSD, Marcel Ciolacu,  care, orice s-ar spune, este cel mai îndrituit să vorbească despre bani. Astfel, Marcel Ciolacu spune că va lua de la cei bogați și foarte bogați și va da la săraci, încât să se producă o relativă egalizare a nivelului de trai, ca tot românul să aibă vilă și mașină de fițe.

În ce privește ideile programului de guvernare Cornul Abundentei ,  putem afirma că fiecare român va primi o leafă bună de la stat, pe lângă pensia speciala care va fi acordată din oficiu tuturor celor ce-au împlinit vârsta de 18 ani, ca să nu mai existe invidie și râncă între diferitele categorii sociale. De muncit nu va mai trebui să muncească nimeni, că oricum muncim degeaba și mai e și război în Ucraina . Cine, totuși e ahtiat după câștiguri fabuloase poate pleca la cules de sparanghel  în Germania, dacă ține neapărat să aibă mașini de lux, iahturi și castele ca oligarhii rusi.

Deci ne va aștepta o epocă de lapte și miere, conform noului program Cornul Abundentei, care, sub înțeleapta conducere a coaliției PSD-PNL-UDMR  și al genialului său conducător Klaus Iohannis, va aduce fericirea în România și care va deveni, așa cum au prorocit înțelepții sfinți ai Bisericii Ortodoxe Române, Grădina Maicii Domnului.


Distribuie articolul