De ce cred rusii ca un incendiu la bord suna mai bine decât atacul cu rachete?

De ce cred rusii ca un incendiu la bord suna mai bine decât atacul cu rachete?
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • De ce cred rusii ca un incendiu la bord suna mai bine decât atacul cu rachete?

14 aprilie 1912 s-a scufundat Titanicul.14 aprilie 2022 s-a scufundat crucișătorul Moskva. Pare că ucrainenii au așteptat special ziua asta?  Deja ma întreb  ce se va întâmpla pe 9 mai ? Rusia și-a mutat la sud navele pe care le avea desfășurate în nordul Mării Negre. Corect, cu cat sunt mai la sud cu atât […]

14 aprilie 1912 s-a scufundat Titanicul.
14 aprilie 2022 s-a scufundat crucișătorul Moskva.

Pare că ucrainenii au așteptat special ziua asta?  Deja ma întreb  ce se va întâmpla pe 9 mai ?

Rusia și-a mutat la sud navele pe care le avea desfășurate în nordul Mării Negre. Corect, cu cat sunt mai la sud cu atât sunt mai protejate de incendii.  Ucraina susține ca a avariat crucișătorul , rusii zic ca a fost un incendiu care a aprins muniția. Probabil adevărul e la mijloc, ca întotdeauna.  Rachetele ucrainiene au provocat un incendiu care a aprins muniția. Observați,  nuanța?  Nu întotdeauna mint rusii, uneori spun adevărul pe jumătate!

Mai putem spune ca ucrainienii au lovit crucișătorul nefiind neprovocați, nava Moskva care se afla la pescuit de calcan în Marea Neagra, probabil era vorba de un marinar rus beat care a adormit cu țigară aprinsa în gura, lângă praful de pușcă. Sau,  rușii pentru a fi mai ”credibili” puteau spune că marinarii de pe crucișător făcea saramura de peste la grătar , iar pentru ca nu aveau cu ce aprinde cărbunii  au primit rachete ucrainiene pe post de chibrit.

Ucrainenii spun ca  au distrus nava rusească cu doua rachete.
Rusii ii contrazic spunând ca nu e adevărat, declara ca sunt  incompetenți, declanșând un  incendiu în zona magaziilor cu muniție. Indiferent de varianta crucișătorul Moskva s-a transformat în submarin.

Pentru mine este interesant și următorul aspect. Ca fost marinar ma întreb când au avut rusii timp sa evacueze tot echipajul de 500 de oameni fără sa existe nici un rănit sau mort, pe o nava aflata sub un incendiu puternic. Înclin sa cred ca adevărul este undeva la mijloc.

In final declar ca pentru  rusi pare penibil sa spună ca o luat foc nava din cauza incompetentei, adică, cu alte cuvinte  „suntem atât de prosti ca nici nu mai avem nevoie de inamici. Ne batem singuri”.Distribuie articolul