Deparazitare in PSD, o miscare numai de ochii prostimii.

Deparazitare in PSD, o miscare numai de ochii prostimii.
dead Indianmeal moths on the pheromone bait with powerful adhesive to capture harmful insects
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Deparazitare in PSD, o miscare numai de ochii prostimii.

Se vehiculeaza ca Dancu, noua vedeta a PSD, ar fi prezentat un sondaj de opinie care arata ca USRPLUS este pe un trend crescator. Si de atunci toate “gurile de foc” mass-media au primit ordin: “Pe,ei!”. Stimati analisti politici, formatori de opinie, jurnalisti vanduti politicului, la cati bani vi se dau cred ca ar trebui […]

Se vehiculeaza ca Dancu, noua vedeta a PSD, ar fi prezentat un sondaj de opinie care arata ca USRPLUS este pe un trend crescator. Si de atunci toate “gurile de foc” mass-media au primit ordin: “Pe,ei!”. Stimati analisti politici, formatori de opinie, jurnalisti vanduti politicului, la cati bani vi se dau cred ca ar trebui schimbata placa cu USR partidul “securistilor si neomarxistilor”, dar s-ar putea in caz contrar sa cadeti in ridicol rau de tot.

Monumentele de “moralitate” mediatica urat mirositoare, de la Antena 3 sau de la RTV sunt invadate de sobolanii Chireac, Dinescu, Ciutacu, Pieleanu, Gadea, Badea, Ciuvica reprezinta doar o masa proteica manipulatoare vanduta cu bani grei unor grupari politice gen PSD, partid care a inceput sa-si faca, este adevarat timid si fara substanta, curatenie la ei in ograda.

Domnilor de la Antena 3 se vede ca ati uitat de “marele”  Serban Nicolae ,acesta a activat in calitate de strungar la uzina Mecanica Fina din Bucuresti.  Mecanica Fina, uzina la care a lucrat juristul, procurorul militar, profesorul de drept constitutional Serban Nicolae inainte de decembrie 89.  Treizeci  de ani batuti pe muche, adica o viata de om acest escroc social, acest cameleon uman cu pofta maxima de nemunca si cu o lene cosmica si cu o sete de inavutire dusa pana la dementa a parazitat parlamentul tarii, acum se vede dintr-o data singur, in “pielea goala” ziua in amiaza mare pe Dorobanti, deposedat de functia de parlamentar unde este liniste, pace, banet cacalau si lipsa grijei zilei de maine… Ce sa faca el in anul “douazeci douazeci”? Strungar la Mecanica Fina cu salariul minim pe economie si bonuri de masa?

I se vede disperarea in ochi, in transpiratie, in sange are concentratia de adrenalina specifica boilor, porcilor dusi la taiat in abatoare, are ochii injectati cu sange si pupilele dilatate ca la feline noaptea…Urat este afara in prostime! Parfum prost si ieftin, saracie, multa saracie, neamuri proaste si nevoia de a fi furajat de undeva! De unde? Grea problema….munca este pentru prosti, pentru tractoare. Ma vor ajuta prostovanii astia din staff-ul pesedeului in vreo deconcentrata cu 8-9 000 de euro net si gata! Sunt multumit!  Tu nu esti platitorule de taxe si impozite ca voi sta pitit si ma vei uita?

Daca ne ducem mai inapoi in istoria intunecata a acestui partid numit PSD, pe atunci in vremea “marilor tunuri”, sub conducerea lui “bombonel” se numea PDSR, Il aflam de Dan Ioan Popescu, cum ati uitat de acest personaj, fost ministru al economiei, reprezentant de frunte al PDSR viitor PSD, care afacut “minuni” in tot ce a insemnat industrie in Romania. Acest personaj sinistru  merita de 7 ori executia capitala, glontul…

 In legile comuniste, la litera H pe langa, spionaj, uciderea a 2 sau mai multe persoane, era trecut si „sabotarea si distrugerea economiei nationale”. Dan Ioan Popescu cu Bombonel in brate merita glontul….Si DIP fugit din Romania cu sute multe de milioane de dolari, traieste fericit, foarte fericit!

Iar,  industria Romaniei este sublima dar lipseste cu desavarsire…….


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta