Dumnezeu, a făcut Universul din Nimic dar i-a trebuit o coastă ca să facă Femeia !!!!

Dumnezeu,  a  făcut Universul din Nimic dar i-a trebuit o coastă ca să facă Femeia !!!!
History of science, concept. Isaac Newton with Apple in hand. Gravity and the theory of gravity. Research in physics.
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Dumnezeu, a făcut Universul din Nimic dar i-a trebuit o coastă ca să facă Femeia !!!!

Ar trebui să fim recunoscător că a făcut-o din coastă. Gândește-te la câte alte variante avea. Daca a făcut Universul din nimic și a consumat absolut tot nimicul atunci se explica de ce a avut nevoie de coasta. Ca nu mai exista nici urma de nimic din care sa creeze femeia, asa ca i-a trebuit […]

Ar trebui să fim recunoscător că a făcut-o din coastă. Gândește-te la câte alte variante avea. Daca a făcut Universul din nimic și a consumat absolut tot nimicul atunci se explica de ce a avut nevoie de coasta. Ca nu mai exista nici urma de nimic din care sa creeze femeia, asa ca i-a trebuit ceva.

Bineînțeles, putea sa creeze alt nimic din nimic și din nimicul nou creeat putea sa creeze femeia, dar, asa o fi vrut Dumnezeu. Si daca a făcut Universul folosind numai o parte din nimic, cealaltă parte de nimic rămasă, a lăsat-o acolo.

 In punctul asta avem Universul și Nimicul. Daca în punctul asta, Dumnezeu a ales sa facă femeia din „ceva”, și nu din nimic, înseamnă ca Dumnezeu a valorizat femeia! Si daca Dumnezeu a valorizat femeia, noi ca simpli muritori de rand trebuie sa o valorizam și noi. Sa însemne „ceva” pentru noi. Logic nu credeți ?

In concluzie, femeia e mult mai complexă decât tot Universul !!!!

 Ați auzit de așa-zisa „Lege a Atracției Universale” de care vorbește Newton ?

Ne prostesc pe fata, nu a fost votată în Parlament !!! De fapt e Ordonanța de Urgență a Atracției. E ne-constituționala a hotărât CCR-ul lui Valer Dorneanu ? M-aș fi gândit că o anulează Șoșoacă dar la masa ei cred că dezvoltă deja o atracție gravitațională măsurabilă … ar fi conflict de interese.

Da, nu e publicata în Monitorul Oficial, m-am uitat acum. Deci nici măcar ordonanța nu este. Totuși, este o lege a naturii. Einstein ce părere are ?  Einstein e mort…. după ea ! Natura nu are legi și nici cea mai mică preocupare pentru a se supune asa-ziselor legi.  

La naiba !  Newton a murit convins c-a dat o lege valabilă .

Interesant ca atât în Biblie cat și în legea lui Newton este vorba de mere !!!!


Distribuie articolul