Exemplu de responsabilitate. Un teleormănean stă de un an si jumatate în izolare

Exemplu de responsabilitate. Un teleormănean stă de un an si jumatate în izolare
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Exemplu de responsabilitate. Un teleormănean stă de un an si jumatate în izolare

Probabil cel mai responsabil român în această perioadă de pandemie este un teleormănean de 57 de ani. De fix un an de zile acesta stă izolat de lumea exterioară, neieșind absolut deloc dincolo de zidurile stabilimentului unde este cazat. ”Un monument de responsabilitate”, îl laudă apropiații. ”Dar totodată și un lider de excepție, care simte […]

Probabil cel mai responsabil român în această perioadă de pandemie este un teleormănean de 57 de ani. De fix un an de zile acesta stă izolat de lumea exterioară, neieșind absolut deloc dincolo de zidurile stabilimentului unde este cazat.

”Un monument de responsabilitate”, îl laudă apropiații. ”Dar totodată și un lider de excepție, care simte marile evenimente care se petrec într-o societate și cu 10 luni înainte să se întâmple. Doar așa se explică de ce s-a izolat de restul societății cu mult înainte ca oamenii simpli să afle de pericolul coronavirusului.”

Și asta nu este tot. Se pare că teleormăneanul intenționează să continue să fie responsabil mulți ani de aici încolo. ”De exemplu, de când s-a încheiat starea de urgență și se poate circula mai liber el nu a ieșit absolut deloc”, l-a lăudat un apropiat. ”Și nici nu va ieși degrabă, vor mai trece mulți ani până o să-l vedeți din nou plimbându-se pe stradă. Pentru că asta înseamnă responsabilitate!”

Scris de Calin

@Politic


Distribuie articolul