Haz de necaz!!!

Haz de necaz!!!
Santa with naughty list in his handsPlease see more of my

Din aceasta zi, adica din ziua de 28 sptembrie, speranta vasluienilor in special a celor din comune si sate a re-inviat la auzul ca Dumitru Buzatu este iarasi Presedinte. Din aceea zi vasluienii se pot pune pe un trai fericit, fiinca acesta si PSD-ul anuntase ca vor sa salveze Vasluiul cu voturile lor, ca se […]

Din aceasta zi, adica din ziua de 28 sptembrie, speranta vasluienilor in special a celor din comune si sate a re-inviat la auzul ca Dumitru Buzatu este iarasi Presedinte. Din aceea zi vasluienii se pot pune pe un trai fericit, fiinca acesta si PSD-ul anuntase ca vor sa salveze Vasluiul cu voturile lor, ca se va pune totul in miscare cat mai curand.

Mai mult …cum au aflat ca nea Mitica este din nou Presedinte, investitiile au dat buzna in judet, vin cu zecile dar nu sutele de milioane de euro. Pentru a face viata mai usoara a locuitorilor de la sate, chiar in ziua in care s-a produs acest fenomen epocal de realegere a lui nea Mitica, s-a emis un decret al Consiliului Judetean, dublat imediat de hotararile primarilor PSD realesi, ca pe teritoriul judetului sunt interzise categoric ploile torentiale care produc inundatii, grindina, seceta, cutremurele de pamant si alunecarile de teren.

Cei mai multi din mediul rural si asistatii social, traiesc o stare de beatitudine, pe buzele tuturor e unul si acelasi nume : Buzatu. Pe ulitele satelor, grupuri de oameni imbracati in haine populare, flutura stegulete strigand :”Buzatu si PSD spre victorie ne duc!”, au loc mitinguri spontane, la carciumele din sate la care participantii scandeaza : “ Buzatu si PSD de necazuri ne-au scapat!”.

Am inteles ca in curand se va convoca o sedinta cu expertii PSD pentru a se discuta proiectul de eternizare a memoriei celor care au contribuit decisiv la realegerea “sefului cel mare”. Potrivit unor surse, e vorba de inaltarea in central municipiului Vaslui a unui soi de panteon unde vor fi turnate in bronz chipurile liderilor PSD din teritoriu, dar se mentioneaza ca lista se completeaza inca.

Astia-s domnule, oameni seriosi si patrioti! spun unii vasluieni. Daca au spus ca va fi Buzatu si Paval, inseamna ca vor fi. Nu conteaza si ce fel de Presedinte de CJ vom avea. Astea-s fleacuri….i-am ciuruit.


Distribuie articolul