Inglodare usoara in satele vasluiene.

Inglodare usoara in satele vasluiene.

In imagine glod de Bunesti Averesti Unele sate din Judetul Vaslui sunt adevarate glodarii nationale. Nu stiu de cand mai marii judetului nu au mai trecut prin  aceste localitati pentru a discuta cu oamenii, probabil provocarile date de glodurile mai bune si mai adanci i-au descurajat complet. Acesti mai mari ai judetului deprinsi cu birouri […]

In imagine glod de Bunesti Averesti

Unele sate din Judetul Vaslui sunt adevarate glodarii nationale. Nu stiu de cand mai marii judetului nu au mai trecut prin  aceste localitati pentru a discuta cu oamenii, probabil provocarile date de glodurile mai bune si mai adanci i-au descurajat complet. Acesti mai mari ai judetului deprinsi cu birouri curate si incaltari scumpe, nu sunt obisnuiti sa faca fata marelui glod judetean.

Cum sa rezolvi problema glodului? Iata o intrebare pertinenta, daca nu se pot construi drumuri propun ca acesta sa fie declarat avutie nationala. Deasemenea acesta sa fie declarat moneda locala, iar in acest mod Judetul Vaslui ar deveni una din cele mai bogate regiuni din UE. Deoarece in judet nu avem atatea resurse, cat glod avem, acesta ar putea deveni o afacere profitabila 100%.

Unii politicieni locali au declarat chiar ca un Wi-Fi de calitate chiar si pentru 5G se obtine numai in glod, deoarece nimeni din lumea aceasta nu are internet de viteza in noroi. Altul a declarat ca Festivalul de Umor “ Constantin Tanase” sa fie inlocuit cu Festivalul Inglodarii Judetene. Se pot crea rute turistice, multi oameni vor plati bani grei ca sa vina in Vaslui numai pentru a naviga in glod. Pot exista competitii ca sliding pe glod negru, inglodare de toamna, concurs intre politicienii judetului “Gloduri mai bune si gloduri mai rele “, sau reeeditarea Cantarii Romaniei cu titlul “Aud, ascult in glod”.

Deviza anului 2021 in Judetul Vaslui poate fi : “ Porcul glod gaseste. Doar in Judetul Vaslui”.


Distribuie articolul