Maniile lui George Simion în Parlament

Maniile lui George Simion în Parlament

George Simion, despre agresiunea la adresa ministrului Popescu: „Am primit multe mesaje în care mi s-a spus că trebuia să îi dau una.”   Simion având centura neagra la victimizare a sesizat pericolul de a fi descalificat din cauza procedeului aplicat adversarului, Atemi Waza asa ca a aplicat numai Kuzushi.  In ultimul moment, experienta de la […]

George Simion, despre agresiunea la adresa ministrului Popescu: „Am primit multe mesaje în care mi s-a spus că trebuia să îi dau una.”   Simion având centura neagra la victimizare a sesizat pericolul de a fi descalificat din cauza procedeului aplicat adversarului, Atemi Waza asa ca a aplicat numai Kuzushi.  In ultimul moment, experienta de la galerie i-a transformat lovitura într-un scuipat virtual care i-a permis sa își păstreze locul de podium la categoria Victima Sistemului.

Virgil Popescu ar cam vrea să demisioneze dupa acest incident, ca să nu riște să fie agresat din nou de George Simion. Și cum niciun alt penalist, ma scuzați penelist n-ar vrea să-și asume un astfel de risc, PNL va ceda Ministerul Energiei celor de la PSD, care pentru a nu risca îl vor numi pe Daniel Ghiță, ministru.

Radem noi, radem, dar din păcate unii vorbesc pe bune, pe aici prin Parlament. George Simion se victimizează in Parlament sa salveze aceasta tara de corporatiști, de bănci, de străini. Tipic romanesc, frecam ciocanul și când face altul repede vrem parte. Corect! Ideea e ca nu stuntem toți la fel. Mai sunt și oameni cinstiți în tara, probelema e ca indivizi ca ăștia au gura mare și vorbesc fără ei și na ne fac cinste în lume.

DE ce România e unde e? Din cauza oamenilor ca voi…. Orice se întâmpla în tara asta și în lume e vina guvernului și a parlamentarilor…. George Simion e un politician de succes, miliarde de oameni îl urmăresc. Scene de violenta? Copii din ziua de azi știu mai multe decât ce au văzut la televizor. Daca sunteți asa pudici, nu ii lăsați sa se uite. Nu pot sa cred ce citesc în presa romanească despre acest incident din Parlament…. nu degeba am plecat din tara asta….. Dreptul de autor e când folosești ideea cuiva…. nu ca te inspiri din acțiunile altcuiva. Dar probabil i-mi răcesc “mana” degeaba, și deja vad răspunsurile pline de ura care vor veni…. nu va faceți griji, nu o sa-mi pese.

Ba, prosti mai sunteți, votatul AUR dăunează grav sănătății mintale. Cum puteți crede asa ceva? Daca majoritatea romanilor sunt asa, clar își merita soarta tara asta. Prosti și ușor de manipulat majoritatea, votați PSD sa va fie bine în continuare.

Nu va mai agitați! In 2024 se va arata adevărul. George Simion  e fiul lui Deceneu reincarnat și al Dochiei. Asta înseamnă ca e chiar fratele mai mic al lui Decebal, fapt ce va fi recunoscut inclusiv de Ciolacu. El va fi președinte al României cu ajutorul White Walkers-ilor, care de fapt sunt Walachi, adică valahi, pricepeți?


Distribuie articolul