Ministerul Sănătății se chinuie de 6 luni să asambleze niște paturi ATI de la IKEA

Ministerul Sănătății se chinuie de 6 luni să asambleze niște paturi ATI de la IKEA
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Ministerul Sănătății se chinuie de 6 luni să asambleze niște paturi ATI de la IKEA

Dotarea cu noi paturi de terapie intensivă a spitalelor din România bate pasul pe loc de mai bine de şase luni! Potrivit unor documente interne, Ministerul Sănătăţii a achiziţionat încă din luna aprilie 174 de paturi ATI marca „BÖLNAV” de la producătorul suedez IKEA, însă nici până acum nu a reuşit cineva să le monteze. […]

Dotarea cu noi paturi de terapie intensivă a spitalelor din România bate pasul pe loc de mai bine de şase luni! Potrivit unor documente interne, Ministerul Sănătăţii a achiziţionat încă din luna aprilie 174 de paturi ATI marca „BÖLNAV” de la producătorul suedez IKEA, însă nici până acum nu a reuşit cineva să le monteze.

„Avem zeci de angajaţi care lucrează non-stop încercând să le dea de cap. Fie vorba între noi, ne-am şi aruncat la modelul BÖLNAV când puteam să cumpărăm modelul MIERÄU, care are de două ori mai puţine şuruburi”, a recunoscut ministrul Nelu Tătaru.

Acuzaţi că s-au zgârcit când au refuzat să achite câteva sute de lei în plus pentru montaj, reprezentanţii Ministerului s-au umflat în pene că sunt oameni în toată firea şi nu-i face pe ei un amărât de pat ATI, că atunci când au montat biblioteca aia din biroul ministrului le-a ieşit din prima şi nici măcar n-aveau instrucţiuni atât de detaliate.

Vasile

@Politic


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta