O localitate antivaxer, undeva in Romania.

O localitate antivaxer, undeva in Romania.

Nu-i spun numele pentru a nu atrage ura locuitorilor acestei mici localitati. Era o zi de lucru, localitatea se asemana cu un cimitir, asa era de liniste, nu vedeai nicio suflare de om pe strazile localitatii sau prin curtile oamenilor. Ceva ciudat se intampla aici, locul acesta candva totul clocotea de cantece si veselie. Primul […]

Nu-i spun numele pentru a nu atrage ura locuitorilor acestei mici localitati. Era o zi de lucru, localitatea se asemana cu un cimitir, asa era de liniste, nu vedeai nicio suflare de om pe strazile localitatii sau prin curtile oamenilor. Ceva ciudat se intampla aici, locul acesta candva totul clocotea de cantece si veselie. Primul lucru care iti atrage atentia sunt drapele tricolore, cate un tricolor pe fiecare acoperis de casa.

Daca erai atent observai ca exista suflare omeneasca in fiecare curte. De dupa colturile caselor, de dupa perdele, vedeai oameni deghizati, inarmati care cu topoare, furci, sau arme de vanatoare. Ce se intampla totusi aici ?

Un locuitor cu o arma de vanatoare pe umar explica cu mandrie unora, ca isi apara familia si patria de virusii covidului si de cei care vin sa vaccineze lumea. Intrebat de unde are aceste informatii, el a mentionat ca informatia vine de la preotul din localitate, care a auzit cu urechile sale, o voce care ii spunea ca vaccinul ucide oamenii.

Intr-o alta gospodarie, o batrana inca in putere apartinand detasamentului antivaxer „Fulgerul razbunarii”, intampina lumea cu un tapoi de vreo trei metri povestind ca toata tarasenia a pornit din cauza lui Arafat. Dupa care a completat ca a auzit ea la televizor ca o intreaga clasa de copii de liceu dupa vaccinare a murit la cateva zile. Un vecin al batranei povesteste, ca tot de la televizor a auzit ca virusii actioneaza numai asupra vaccinatilor si pe ceilalti ii lasa in pace. Intrebati de ce atatea steaguri tricolore sunt pe case, raspunsul a venit rapid din partea oamenilor. Sa inducem in eroare virusul, spuneau acestia, dezamagiti ca lumea nu intelege. Virusul cand vede drapelul tricolor, se sperie si o ia la fuga deoarece este programat sa nu se atinga de romanii adevarati care sunt si buni crestini, in loc de tricolor mai merge si cate o icoana, spuneau oamenii, asa  cum usturoiul si agheazma alunga vampirii completau altii.

In final, oamenii cu sufletele ucise de manie si ura impotriva autoritatilor statului, care pe de o parte spun ca sprijina democratia iar in fapt instruieste „haite” de medici pe care ii trimite sa-i vaccineze pe oameni. Motivul, ei sunt buni crestini si stiu ca vaccinul sfasie statalitatea. Potrivit locuitorilor urbei exista deja si victime omenesti datorita vaccinului, oamenii stau inchisi in case, s-a instaurat starea de panica, disperare si frica generala din cauza vaccinului.

Tratati totul ca pe un pamflet. In realitate vaccinul nu ucie, nu genereaza solzi pe piele, ci protejeaza pe tine si pe cei dragi.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta