O poveste nemuritoare!!!

A fost odata ca niciodata o poveste rosie care , ce sa vezi, s-a preschimbat intr-una galbena. Iar in aceasta poveste galbena, condusa de Imparatul Galben, in care traiau oameni de mai multe culori, traiau si vietuiau si oameni,  albastri , galbeni, verzi, etc., functionarii galbeni care luau mita de la cetateni indiferent de culoarea […]

A fost odata ca niciodata o poveste rosie care , ce sa vezi, s-a preschimbat intr-una galbena. Iar in aceasta poveste galbena, condusa de Imparatul Galben, in care traiau oameni de mai multe culori, traiau si vietuiau si oameni,  albastri , galbeni, verzi, etc., functionarii galbeni care luau mita de la cetateni indiferent de culoarea lor. Existau chiar si deputati galbeni care votau legi galbene. Erau chiar si ziare galbene la care lucrau ziaristi galbeni, iar totul parea ca are o culoare galbena.

Intr-o zi de toamna, in povestea aceasta galbena in care imparat era Marele Om Galben, care avea un guvern galben si parlamentari care votau legi galbene, zic in aceasta poveste un om galben s-a intalnit cu un om rosu care era dintr-un  mare partid rosu si venea din povestea rosie.

Omul galben din povestea galbena l-a intrebat mirat pe omul rosu care venea din povestea rosie, dar care era dintr-un mare partid rosu.

“Cine esti tu omule rosu, si de ce nu esti galben, ca mine?”

“Pentru ca sunt dintr-o alta poveste, i-a raspuns omul rosu care era dintr-un mare partid rosu. Dar de fapt, voi tot rosii sunteti, doar spoiala vi-i galbena, fiinca va place sa credeti ca aveti si voi povestea voastra de succes….a adaugat omul rosu.”

Dupa aceste cuvinte rosii ale omului rosu, omul galben, zapacit, a cazut pe ganduri.

“Grijania ma-sii de treaba!  Pai, cum iese, bre, ca povestea noastra doar pe-deasupra este galbena, dar inauntru e rosie?”


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta