Orban anunță programul de guvernare: ”Tot ce-a promis PSD-ul, plus două beri!”

Orban anunță programul de guvernare: ”Tot ce-a promis PSD-ul, plus două beri!”
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Orban anunță programul de guvernare: ”Tot ce-a promis PSD-ul, plus două beri!”

Ludovic Orban se laudă că PNL are cel mai bun program de guvernare posibil. ”Le promit românilor tot ce le-a promis PSD-ul, dar și ceva în plus: doi beri. Pe una o beau eu, pe una o bea cetățeanul. Practic, cetățeanul are ocazia unică să beao bere cu mine”, a anunțat actualul premier. Ludovic Orban […]

Ludovic Orban se laudă că PNL are cel mai bun program de guvernare posibil. ”Le promit românilor tot ce le-a promis PSD-ul, dar și ceva în plus: doi beri. Pe una o beau eu, pe una o bea cetățeanul. Practic, cetățeanul are ocazia unică să beao bere cu mine”, a anunțat actualul premier.

Ludovic Orban a precizat, totuși, că promisiunea lui nu trebuie luată mot a mot. ”Nu sunt un impostor ca să pretind că vor fi două beri și fix doar două beri. Una eu, una cetățeanulși gata,mergem acasă. Așa ceva este, evident, imposibil. Deci cele două beri se pot transforma foarte ușor în 10, 12 sau chiar 20 de beri”, a explicat premierul.

Marcel Ciolacu s-a arătat deranjat de programul electoral al peneliștilor. ”E foarte urât ce-a făcut Ludovic Orban”, a acuzat șeful PSD. ”Nu mă deranjează c-a promis tot ce-am promis și noi, că știu că nici noi, nici PNL-ul nu vom respecta acele promisiuni, dar mă irită faza cu cele două beri. Adică PSD-ul e cel mai bun prieten al PNL-ului, iar Orban bea berea cu cetățeanul, în loc s-o bea cu mine? Așa ceva nu se face!”

Calin

@Politic


Distribuie articolul