Originea omului si compozitia vaccinului de la Astra Zeneca

Originea omului si compozitia vaccinului de la Astra Zeneca
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Originea omului si compozitia vaccinului de la Astra Zeneca

Citind prospectul de la vaccinul AstraZeneca, am observat ca se bazeaza pe virusi de raceala de la cimpanzei, inofensivi pentru oameni. Restul compozitiei acestui vaccin il lasam deoparte pe moment. Gandul m-a dus imediat la originea omului si faptul ca ne tragem din maimuta, tinand cont ca un cimpanzeu reprezinta un procent de 99% din […]

Citind prospectul de la vaccinul AstraZeneca, am observat ca se bazeaza pe virusi de raceala de la cimpanzei, inofensivi pentru oameni. Restul compozitiei acestui vaccin il lasam deoparte pe moment.

Gandul m-a dus imediat la originea omului si faptul ca ne tragem din maimuta, tinand cont ca un cimpanzeu reprezinta un procent de 99% din om. Daca este sa ne luam dupa teoria evolutionista, tragem concluzia ca omului i-au trebuit 4 milioane de ani pentru a evolua de la patruped la fiinta de azi, capabila sa construiasca rachete si sa scrie la calculator, aidoma mie. Concluzia e clara, maimutele in intervalul acesta lung de timp au invatat sa vorbeasca. Mergand pe acest sir logic, putem concluziona ca este posibil ca un porc sa inceapa sa vorbeasca intr-o zi, sa nu mai spunem ca este posibil sa ajunga geniu in matematica.

Mai exista o teorie prin care unii cred ca ne tragem din extraterestri, sau mai precis din extraterestrii si extraterestrele care au esuat cu nava lor spatiala pe Terra. Conform teoriei unii din ei au ramas pe planeta Pamant dupa ce si-au remediat defectiunea la nava spatiala, iar ceilalti si-au luat zborul catre civilizatie. Este adevarat ca ne-au lasat cam in fundul gol, ce mai rudimentari, fara electricitate ca sa nu mai vorbim ca nici roata nu aveam. Ca acesti adepti ai acestei teorii nu ne explica cum au aparut extraterestrii  este o alta poveste.

Mai exista si teoria divina, stiti voi cu Adam si Eva, Raiul, sarpele si marul discordiei. Iar o alta teorie ne spune ca extraterestrii in momentul in care au aterizat pe Pamant, dupa o calatorie foarte lunga, fiind doriti de sex ca un marinar care nu vede pamantul dupa  luni de zile pe mare, au mancat toate merele din Eden si apoi satui le-au tras-o maimutelor autohtone. De aceea probabil suntem 99% cimpanzei si 1% poate extraterestri.


Distribuie articolul