Plosnita-de-PSD (Pamflet)

Plosnita-de-PSD (Pamflet)

Probabil stim cu totii ce sunt plosnitele. Plosnita este o insecta parazita, de culoare rosie, cu corpul turtit si cu miros caracteristic, se hraneste cu sangele omului simplu si manipulat. Plosnita traieste in comunitatile care nu le-au lichidat la timp, in aceste comunitati, plosnitele vin la conducerea comunitatilor, in principiu prin vot democratic dat de […]

Probabil stim cu totii ce sunt plosnitele. Plosnita este o insecta parazita, de culoare rosie, cu corpul turtit si cu miros caracteristic, se hraneste cu sangele omului simplu si manipulat. Plosnita traieste in comunitatile care nu le-au lichidat la timp, in aceste comunitati, plosnitele vin la conducerea comunitatilor, in principiu prin vot democratic dat de oameni prea slabiti si anemiati de pierderea sangelui datorita actiunii plosnitei.

Exista mai multe varietati de plosnite si anume, plosnita de pom, de gradina, de apa, de camp, dar cea mai periculoasa si daunatoare este” Plosnita-de-PSD”. Dar sa vedem care sunt, caracteristicile acesteia.

Aspectul, “Plosnita-de-PSD” poate fi cu barba sau fara barba, inalta sau scunda, grasa sau slaba. “Plosnita-de-PSD” are ca stramos direct, ” Plosnita-de-PCR”, care se banuieste ca a intrat in extinctie in 1989. “Plosnita-de-PSD” este daunatoare pentru sanatatea comunitatii. Aceasta iese noaptea din ascunzisul de partid si ii ataca pe oamenii care dorm si viseaza la fericire, “Plosnita-de- PSD” iese pentru a se hrani cu sangele oamenilor. Dupa intepatura, la unii oameni pot aparea tulburari de identitate, unii incepand sa declare ca si ei sunt “Plosnite-de- PSD”.

Cum putem combate aceste” Plosnite-de-PSD”, simplu folosind cel mai eficient insecticide care omoara “Plosnitele-de-PSD” si anume VOTUL. Cand nu mai sunt alese la primarii sau la Consiliul Judetean, acestora li se paralizeaza sistemul nervos, fapt care le provoaca moartea politica.

Asa cum remarcam pe 27 septembrie, “Plosnitele-de-PSD” vor sa atace in haita. Anuntul a fost facut de “Plosnitoiul-sef-cu-Barba”. Sa ne pregatim insecticidul, aduca VOTUL, sa le dam riposta cuvenita. Nu se mai poate asa. Au otravit judetul cu mirosul lor de plosnita.


Distribuie articolul