Purtarea căciulii devine obligatorie în toate judeţele cu peste 2 geamuri deschise

Purtarea căciulii devine obligatorie în toate judeţele cu peste 2 geamuri deschise
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Purtarea căciulii devine obligatorie în toate judeţele cu peste 2 geamuri deschise

Guvernul știe ce nenorocire se poate abate asupra românilor pe care îi trage curentul, așa că a decis să ia măsuri. Și este de apreciat curajul de care dă dovadă guvernul României, fiind practic primul din istoria planetei care consideră un flagel faptul că te trage curentul. ”Să nu uităm, totuși, că dacă te trage […]

Guvernul știe ce nenorocire se poate abate asupra românilor pe care îi trage curentul, așa că a decis să ia măsuri. Și este de apreciat curajul de care dă dovadă guvernul României, fiind practic primul din istoria planetei care consideră un flagel faptul că te trage curentul.

”Să nu uităm, totuși, că dacă te trage curentul te expui la niște riscuri mult mai mari decât dacă iei Covid”, a avertizat premierul Ludovic Orban. ”Așa că e normal să luăm măsuri și împotriva trasului de curent. Prefecții au fost anunțați deja să instituie obligativitatea purtării de căciulă în toate județele în care există cel puțin două geamuri deschise.”

În plus, Ludovic Orban a anunțat că va fi înființată şi o linie specială de Whatsapp, unde poţi să-l torni la maică-sa pe ăla care ţine căciula în buzunar sau nu-și acoperă complet urechile cu ea. ”Vom da și un milion de căciuli românilor care nu-și permit una”, a mai promis premierul.

Calin

@Politic


Distribuie articolul