Revelionul TVR, cumpărat de americani ca să tortureze deținuți la Guantanamo

Revelionul TVR, cumpărat de americani ca să tortureze deținuți la Guantanamo
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Revelionul TVR, cumpărat de americani ca să tortureze deținuți la Guantanamo

Orice s-ar spune, emisiunea de Revelion de la TVR a făcut audienţe bune şi ar putea deveni un succes comercial! Un reprezentant CIA a ajuns astăzi la sediul Televiziunii Române pentru a negocia achiziţia înregistrării, americanii dorind să folosească revelionul TVR pentru a tortura suspecţii de terorism în închisoarea Guantanamo. „Am testat câteva scheciuri cu […]

Orice s-ar spune, emisiunea de Revelion de la TVR a făcut audienţe bune şi ar putea deveni un succes comercial! Un reprezentant CIA a ajuns astăzi la sediul Televiziunii Române pentru a negocia achiziţia înregistrării, americanii dorind să folosească revelionul TVR pentru a tortura suspecţii de terorism în închisoarea Guantanamo.

„Am testat câteva scheciuri cu Garcea pe o brigadă de mercenari cu experienţă în teatrele de luptă din Afganistan, Irak, Libia şi Kosovo. După nici 5 minute, 75% dintre ei se tăvăleau pe jos, plângând în hohote. Unii suferă acum de o formă specială de stres post-traumatic pe care noi am botezat-o ‘sindromul Leana şi Costel’, după cel mai frecvent coşmar al victimelor”, explică Harry Dick, agentul american însărcinat cu negocierile.

„Sincer, nu cred că o vom folosi vreodată, ar fi un gest inuman chiar şi pentru Guantanamo. Important e ca emisiunea TVR de Revelion să nu ajungă în mâinile chinezilor sau ale ruşilor”, a precizat generalul Joe Alka.

Vasile

@Monden


Distribuie articolul