Românii cer pastile de câini pentru că se dau într-o chiftea, spun veterinarii

Românii cer pastile de câini pentru că se dau într-o chiftea, spun veterinarii
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Românii cer pastile de câini pentru că se dau într-o chiftea, spun veterinarii

Nu degeaba se înghesuie românii la noul „medicament minune” împotriva COVID! Medicii veterinari au explicaţia: de regulă, pastila de ivermectină se administrează pacientului ascunsă într-o chiftea, fapt care le stârneşte apetitul multora. „Niciodată nu spui ‘mi-e poftă să iau o pastilă’. OK, poate numai dacă eşti în club şi a intrat beatu’ ăla grav”, explică […]

Nu degeaba se înghesuie românii la noul „medicament minune” împotriva COVID! Medicii veterinari au explicaţia: de regulă, pastila de ivermectină se administrează pacientului ascunsă într-o chiftea, fapt care le stârneşte apetitul multora.

„Niciodată nu spui ‘mi-e poftă să iau o pastilă’. OK, poate numai dacă eşti în club şi a intrat beatu’ ăla grav”, explică prof. Aurel Marcel de la Facultatea de Medicină Veterinară Ocazional Umană „Sergiu Cantacuzino” din Buftea.

„În schimb, de câte ori te-ai gândit ‘aş mânca o chiftea’? De două, trei ori numai de azi dimineaţă încoace, pun pariu! Chiar şi eu aş mânca o chiftea acum. Dacă n-aş şti mai bine, m-aş îmbulzi şi eu la pilule de câini, de dragul chiftelei. Nu pot să-i condamn pe oameni.”

Veterinarii spun că au găsit şi metoda de a-i împiedica pe români să mai ia pastile destinate animalelor. „Putem să le dăm numai chifteaua şi să-i păcălim că e un medicament înăuntru. N-au cum să-şi dea seama de diferenţă”, explică specialistul contactat de TNR.

Vasile

@Social


Distribuie articolul