Scandalos! CCR a decis că sarmalele făcute de mama soacră sunt mai bune

Scandalos! CCR a decis că sarmalele făcute de mama soacră sunt mai bune
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Scandalos! CCR a decis că sarmalele făcute de mama soacră sunt mai bune

Incredibil cât de josnici pot fi judecătorii ăia cu pensii speciale de la CCR. O adunătură de politruci slugarnici partidelor care i-au propus acolo, o gașcă care pune interesele clicilor înaintea celor ale poporului, a decis că sarmalele făcute de soacră sunt mai bune decât cele făcute de noră. „Această dezbatere trebuia tranșată încă din […]

Incredibil cât de josnici pot fi judecătorii ăia cu pensii speciale de la CCR. O adunătură de politruci slugarnici partidelor care i-au propus acolo, o gașcă care pune interesele clicilor înaintea celor ale poporului, a decis că sarmalele făcute de soacră sunt mai bune decât cele făcute de noră.

„Această dezbatere trebuia tranșată încă din zorii democrației, dar am fost preocupați cu mineriade, revoluții și alte rahaturi insignifiante. Instanța a apreciat că sarmalele făcute de mama soacră sunt mai bune, având în vedere experiența în realizarea lor și atenția pentru detaliu”, se arată într-un comunicat al instituției.

Astfel, numeroși bărbați însurați din România vor avea un răspuns legal și constituțional la întrebarea „Zi bă, fac sarmale mai bune ca mă-ta?” și nimeni nu poate fi asuprit pentru respectarea legilor românești. Avocatul Radu Nora, care a reprezentat o federație de soții tinere, a anunțat că lucrurile nu se vor opri aici și că va merge cu acest proces la CEDO.

Eftimie

@Social


Distribuie articolul