Şcoala online arată slăbiciunea sistemului: „Profii sunt varză la CS:GO!”

Şcoala online arată slăbiciunea sistemului: „Profii sunt varză la CS:GO!”
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Şcoala online arată slăbiciunea sistemului: „Profii sunt varză la CS:GO!”

Mutarea majorităţii cursurilor în mediul online a scos la iveală ceea ce ştiam cu toţii: că sistemul educaţional e putred şi slab. Elevii se plâng că majoritatea profesorilor sunt ‘muci’ la CS:GO, nefiind absolut deloc distractiv să joci împotriva lor. „Ăia mai tineri se vede că au prins Counterstrike beta prin sălile de net, mai […]

Mutarea majorităţii cursurilor în mediul online a scos la iveală ceea ce ştiam cu toţii: că sistemul educaţional e putred şi slab. Elevii se plâng că majoritatea profesorilor sunt ‘muci’ la CS:GO, nefiind absolut deloc distractiv să joci împotriva lor.

„Ăia mai tineri se vede că au prins Counterstrike beta prin sălile de net, mai ştiu câte ceva, dar comuniştii ăia aflaţi în pragul pensionării? Tre’ să stai să le explici tastele, ce-i ăla frag, ce-i ăla headshot, unde se pune bomba. Pierzi ore întregi numai învăţându-i să instaleze jocul”, se plânge DanyBoss, pro gamer, youtuber şi şeful clasei.

În plus, corupţia din sistem e şi ea o mare problemă, transmit reprezentanţii elevilor. „Profii noştri campează în draci, sau mai rău, bagă hackuri la greu. Să fiu al naibii dacă ăla de geogra nu vede prin pereţi”, a comentat Killer_Vlădutz_2007, elev pe un server din oraşul Bicaz.

Vasile

@IT & Știința


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta