Șeful de la Permise Suceava făcea și permise personalizate, cu “Cel mai bun șofer”

Șeful de la Permise Suceava făcea și permise personalizate, cu “Cel mai bun șofer”
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Șeful de la Permise Suceava făcea și permise personalizate, cu “Cel mai bun șofer”

Normal că cerea o căciulă de bani pe un permis! Șeful Serviciului Permise Suceava oferea foarte multe servicii pentru șpăgile cerute. Mulți șoferi primeau în schimbul celor 1000-6000 euro permise personalizate, precum ”Cel mai bun șofer”, sau ”Șefu` pă turbo”. La depunerea actelor puteai chiar să bifezi într-un formular ce titulatură să ai pe permis: […]

Normal că cerea o căciulă de bani pe un permis! Șeful Serviciului Permise Suceava oferea foarte multe servicii pentru șpăgile cerute. Mulți șoferi primeau în schimbul celor 1000-6000 euro permise personalizate, precum ”Cel mai bun șofer”, sau ”Șefu` pă turbo”. La depunerea actelor puteai chiar să bifezi într-un formular ce titulatură să ai pe permis: domn, doamnă, barosan de barosan sau Șmekeroo.

Unele permise conțineau și un abonament pentru primele 10 greșeli în trafic, ca să știe colegii de la Rutieră și să nu amendeze șoferul: 3 semafoare pe roșu, 2 depășiri pe linie continuă și 5 deplasări pe interzis. Cel mai scump permis, modelul nesuspendabil și emis pe viață, costa 10.000 euro și includea 2 mutări de zebră, condamnări cu suspendare pentru 3 morți și 2 răniți, dar și privilegiul de a sufla într-o fiolă nouă.

Surse din Suceava confirmă că șeful de la Permise dădea permis oricui și că în oraș era o modă să-i faci cățelului sau pisicii permis auto categoria B, ca să impresionezi musafirii. De asemenea, puteai cumpăra vouchere, pe care să le dai prietenilor, vouchere cu care aceștia puteau să-și obțină permisul.

Ionut

@Social


Distribuie articolul