Șoșoacă și Cumpănașu au fuzionat în cel mai mare scandalagiu din lume, Șoșonașu

Șoșoacă și Cumpănașu au fuzionat în cel mai mare scandalagiu din lume, Șoșonașu
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Șoșoacă și Cumpănașu au fuzionat în cel mai mare scandalagiu din lume, Șoșonașu

Power Rangerşii gargarei din România au alcătuit, în sfârşit, Megazordul balamucului! Certaţi cu mai toţi moderatorii de televiziune, îndrăgiţii showmeni Diana Şoşoacă şi Adrian Cumpănaşu au decis, în această dimineaţă, să fuzioneze într-un ultra-scandalagiu, lat cât două benzi de circulaţie şi cu fruntea de 3 metri pătraţi. Numit Şoşonaşu, gigantica creatură urlătoare din adâncuri va […]

Power Rangerşii gargarei din România au alcătuit, în sfârşit, Megazordul balamucului! Certaţi cu mai toţi moderatorii de televiziune, îndrăgiţii showmeni Diana Şoşoacă şi Adrian Cumpănaşu au decis, în această dimineaţă, să fuzioneze într-un ultra-scandalagiu, lat cât două benzi de circulaţie şi cu fruntea de 3 metri pătraţi.

Numit Şoşonaşu, gigantica creatură urlătoare din adâncuri va semăna teroare în platourile TV, dar şi pe TikTok, unde are deja milioane de urmăritori.

„Poate nu vă daţi seama, dar e o ameninţare la siguranţa naţională. Avem de-a face cu un veritabil King Kong al slinoşeniei. Oricând riscăm să se urce într-un zgârie-nori şi să înjure elicoptere cinstite”, a avertizat Marcu Anton, colonel ISU.

Supărată că a fost dată uitării şi n-a fost nici măcar invitată să participe la fuziune, Dana Budeanu a declarat în ultimul ei vlog că Şoşonaşu e cel mai mare fătălău ameţit de pe această emisferă, şi că e neam prost, să moară ce-am pă casă.

Vasile

@Monden


Distribuie articolul