Viorica Dăncilă nu mai candidează la nicio funcție, că o avem pe Monica Anisie

Viorica Dăncilă nu mai candidează la nicio funcție, că o avem pe Monica Anisie
  • Acasă
  • /
  • Satiră
  • /
  • Viorica Dăncilă nu mai candidează la nicio funcție, că o avem pe Monica Anisie

Viorica Dăncilă a fost anunțată că nu mai e nevoie de ea în nicio funcție oficială, că există deja Monica Anisie în Guvern și e mai mult decât suficient. ”Nu e loc pentru amândouă, e ca și cum am avea dubluri. Sunt le fel de precare în realația cu intelectul, așa că e arhisuficientă una […]

Viorica Dăncilă a fost anunțată că nu mai e nevoie de ea în nicio funcție oficială, că există deja Monica Anisie în Guvern și e mai mult decât suficient. ”Nu e loc pentru amândouă, e ca și cum am avea dubluri. Sunt le fel de precare în realația cu intelectul, așa că e arhisuficientă una singură”, a apreciat reputatul politolog Decebal Popescu.

Acesta a adăugat că, deși pare imposibil, Monica Anisie are capacitatea de a urca pe culmi chiar mai înalte decât Viorica Dăncilă. ”N-a făcut și n-a spus încă destule tâmpenii doar pentru că nu a avut ocazia”, apreciază Decebal Popescu. ”Dacă ar fi fost și ea premier, nu doar ministru, lumea ar fi uitat-o deja pe Dăncilă.”

Potențialul imens care zace în Monica Anisie a fost dealtfel confirmat – involuntar, ce-i drept – de liderii PNL. ”Dacă vă întrebați de ce PNL a decis să n-o racoleze pe Dăncilă așa cum a făcut cu destui pesediști, răspunsul e unul singur: Monica Anisie. N-au racolat-o pe Dăncilă pentru că au deja o dăncilă și mai mare la ei în partid”, a explicat Decebal Popescu.

Scris de Calin

@Politic


Distribuie articolul