Vodca – elixirul rușilor

Vodca – elixirul rușilor

De ce beau rusii votca ? Unii ar spune poate de sete, sau de plictiseala. Putini sunt cei care se gândesc la adevăratele beneficii ale acestei licori miraculoase rusești. De exemplu știați ca votca reduce stresul ? Nu știați, ei bine, aceasta era cea mai simplă și mai evidentă dovada, totuși  pe lângă calmare și […]

De ce beau rusii votca ? Unii ar spune poate de sete, sau de plictiseala. Putini sunt cei care se gândesc la adevăratele beneficii ale acestei licori miraculoase rusești.

De exemplu știați ca votca reduce stresul ? Nu știați, ei bine, aceasta era cea mai simplă și mai evidentă dovada, totuși  pe lângă calmare și reducerea stresului consumul de votca, ajută și la somn.

Pana acum ați folosit pasta de dinți, apa de gura, spirtul medicinal pentru dezinfectarea rănilor sau diferite substanțe pentru curățenie în casa, sa nu uitam ca multe produse dezinfectante conțin alcool. Dar, cum ar fi să miroasă casa a vodcă pentru că tocmai ați spălat geamurile și pe jos, cool nu-i asa? Pe lângă durerile de dinți, votca poate fi folosită și pe post de…apă de gură, ajutând la igiena orală și respirația urât mirositoare.

Aveți diabet ? Consumați votca, aceasta băutura reduce riscul de diabet, spre deosebire de alte băuturi capitaliste de tipul Coca-Cola, Pepsi etc., votca nu conține zahar.

Unele studii din Rusia spun ca votca curăță porii și reduce acneea, fiind un demachiant bun. Nu e folosită în Rusia din motive evidente.


Distribuie articolul