Bill Gates anunță momentul în care pandemia Covid-19 va lua sfârşit. Mai avem de trecut prin 4-6 luni cumplite

Bill Gates anunță momentul în care pandemia Covid-19 va lua sfârşit. Mai avem de trecut prin 4-6 luni cumplite
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Bill Gates anunță momentul în care pandemia Covid-19 va lua sfârşit. Mai avem de trecut prin 4-6 luni cumplite

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro ) Viaţa ar trebui să revină la normal până la sfârşitul anului 2022, datorită vaccinurilor anti-Covid, a anunţat miliardarul Bill Gates, care deține informații de la mulți specialiști ai planetei în domeniul medical. Bill Gates a precizat că singura veste bună în ultima vreme este accesul la vaccinurie de imunizare […]

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro )

Viaţa ar trebui să revină la normal până la sfârşitul anului 2022, datorită vaccinurilor anti-Covid, a anunţat miliardarul Bill Gates, care deține informații de la mulți specialiști ai planetei în domeniul medical.

Bill Gates a precizat că singura veste bună în ultima vreme este accesul la vaccinurie de imunizare împotriva viruslui.

„Această pandemie este o tragedie incredibilă. Până la sfârşitul anului 2022 ar trebui să revenim la normal”, a spus co-fondatorul Microsoft.

În 2015, Bill Gates susţinea că omenirea nu va fi zguduită de un război care va face mii de victime, ci de un virus. Previziunea a prins contur 5 ani mai târziu, cânt a apărut pandemia de coronavirus.

Acum, miliardarul Bill Gates vine cu un nou avertisment. Omul de afaceri american susţine că trebuie să ne pregătim de ceea ce ar putea fi cea mai dură perioadă din această epidemie globală.

„Din păcate, următoarele 4-6 luni ar putea fi cele mai rele din pandemie. Prognoza Institului de Evaluare a Sănătăţii (instituție din SUA – n. red.) arată că vor fi mai mult de 200.000 de decese. Dacă am respecta regulile în ceea ce priveşte purtarea măştilor şi păstrarea distanţării sociale, am putea evita un mare procent din aceste decese”, a spus Bill Gates pentru CNN.

În cadrul acestui interviu, Bill Gates a anunţat că va dona încă 250 de milioane de dolari, prin Fundaţia Bill și Melinda Gates, pentru ”cercetarea, dezvoltarea şi livrarea echitabilă pe planetă a vaccinului împotriva coronavirusului”.

Bill Gates este unul dintre cei mai mari filantropi ai lumii și un mare finanțator al cercetării medicale, mai ales în domeniul vaccinurilor.

Cu toate acestea, diverse cercuri conspiraționiste îl prezintă pe Bill Gates ca pe un personaj malefic, care vrea să ne vaccineze ca să ne introducă „cipul” manevrabil prin „telecomanda 5G”!

Trei exemple, dintre care două de la noi:


Distribuie articolul