Buna dimineata

Buna dimineata

In mai putin de doua saptamani, romanii de aici se vor alatura celor din diaspora, pentru a lansa probabil cea mai importanta batalie electorala din ultimii 30 de ani. Viitorul Romaniei, aceste cuvinte  minunate  ar trebui sa aiba un nou sens pentru noi toti  pe 6 decembrie. Nu mai putem fi consumati de diferentele noastre, […]

In mai putin de doua saptamani, romanii de aici se vor alatura celor din diaspora, pentru a lansa probabil cea mai importanta batalie electorala din ultimii 30 de ani. Viitorul Romaniei, aceste cuvinte  minunate  ar trebui sa aiba un nou sens pentru noi toti  pe 6 decembrie. Nu mai putem fi consumati de diferentele noastre, uneori meschine. Trebuie sa fim uniti in interesul nostru comun.

Clasa politica in marea ei parte, este ramasa in urma alegatorilor responsabili.  De aceea, schimbarea celor care paraziteaza tara din pozitii de conducere a devenit un imperativ, la timpuri noi, se cer oameni noi, cu viziuni, cu idei, curati si profesionisti, dar cu iubire fata de popor si tara. Pe 6 decembrie, victoria romanilor asupra coruptilor va fi primul pas dintr-un drum lung de a curata institutiile statului de incompetenti. Ezitarile si lipsa de curaj sunt numai in favoarea lor, nu a noastra, fara recrutarea celor mai buni si merituosi din toate domeniile, fara o vointa comuna, sansele de a scurta drumul spre progres si bunastare se reduc considerabil.

Poate ca soarta a facut ca intr-un alt decembrie si cu o alta generatie, romanii sa lupte de asta data cu arma democratiei si anume cu votul, pentru progres si viitor. De data aceasta nu mai luptam pentru eliminarea opresiunii comuniste sau persecutiei, ci luptam pentru dreptul nostru de a trai, de a exista, luptam pentru viitorul Romaniei si al nostru.

 Daca pe 6 decembrie, vom castiga, vom putea spune cu totii ca nu vom disparea in noapte, ca am luptat pentru a trai mai departe intr-o Romanie fara hotie, pentru noi si pentru copii si nepotii nostri.


Distribuie articolul