Cand suntem uniti, devenim cel mai frumos neam de pe planeta.

Cand suntem uniti, devenim cel mai frumos neam de pe planeta.
Hand helping another up.
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Cand suntem uniti, devenim cel mai frumos neam de pe planeta.

  Timp de trei decenii, romanii au suferit umilinte, dupa umilinte, provocate de guvernari incompetente.  Romania a fost transformata in cea mai saraca si jefuita tara din UE, in acest timp romanii au ajuns neputinciosi in fata escrocilor de la putere. Ca de atatea ori de-a lungul istoriei noastre zbuciumate si dramatice, cand se credea […]

  Timp de trei decenii, romanii au suferit umilinte, dupa umilinte, provocate de guvernari incompetente.  Romania a fost transformata in cea mai saraca si jefuita tara din UE, in acest timp romanii au ajuns neputinciosi in fata escrocilor de la putere. Ca de atatea ori de-a lungul istoriei noastre zbuciumate si dramatice, cand se credea ca ne-am pierdut, memoria, identitatea si fiinta nationala, noi am gasit puterea de a sfarma neputinta, aratand tuturor ca suntem vii, avem vointa colectiva si iubim  adevarul si libertatea. 6 decembrie 2020 trebuie sa fie un moment de cotitura  in istoria noastra, asa cum intr-un alt decembrie in anul 1989, am spus cu totii gata ajunge cu minciuna si demagogia si am reusit sa mutam muntii.

Sa credem ca pe 6 decembrie 2020 vom reusi sa zarim, alta Romanie, cea din 1918, din 1989, unita, puternica, demna si frumoasa. O Romanie pe care aventurierii si escrocii, care s-au aflat la putere timp de 30 de ani, au dorit sa o sugrume definitiv. Nu le-a reusit, iar oamenii tineri si vrednici ai acestei tari vor intra vijelios pe scena politica de la Bucuresti, cu votul romanilor, spulberand planurile unora de a “topai” inca un mandat.

Trebuie sa le spunem politicienilor de moda veche si fara viziuni, ca pe 6 decembrie 2020 trebuie sa se produca, la alegeri un adevarat referendum, la care romanii sa decida prin vot aruncarea la groapa de gunoi a istoriei, a intregii clase politice infratita in rele. Nici cazaturile morale, nici caricaturile politice nu mai trebuie sa paraziteze Parlamentul sau Guvernul, iar in locurile ocupate abuziv de nulitatile imbatranite in rele sa vina tinerii cu studii reale, temeinice si biografie nepatata, sa intre adevaratii profesionisti in politica romaneasca si sa-si asume destinul si viitorul Romaniei.

Cand romanii se unesc, fac minuni, s-a concretizat in 1918 anul Marii Uniri, la fel in decembrie 1989,  anul Revolutie noastre. Romanii daca sunt increzatori in puterile lor si stiu sa-si pretuiasca oamenii de valoare, trebuie  sa constientizeze ca nimeni, dar absolut nimeni, nu le poate sta in cale sa-si realizeze idealurile.

Sa fim constienti si sa retinem pentru totdeauna, cand suntem uniti si credem in viitor, devenim cel mai frumos popor de pe planeta. Sa alegem pe 6 decembrie 2020,  politicienii pe care nu-i vom lasa niciodata singuri,  daca vor impartasi idealurile noastre si vor fi mereu cu poporul, cu Romania cea dornica sa ajunga la destinatia visata intr-un alt decembrie al anului 1989.


Distribuie articolul