Cand vasluienii ii vor scoate la munca adevarata pe alesi?

Cand vasluienii ii vor scoate la munca adevarata pe alesi?
Compass of tourists on mountain at sunset sky.
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Cand vasluienii ii vor scoate la munca adevarata pe alesi?

Intotdeauna mă încearcă un sentiment de ruşine şi umilinţă când mă gândesc la voturile pe care le dau psd-istilor taranii nostri. În timp ce „flamanzii” îmbrăcaţi tricouri rosii “munceau” urland lozinci si manipulau prin minciuna, electoratul lor de la tara “dezbatea” cu sapele, sub soare arzator, fara umbrele, vaile şi dealurile noastre mioritice… Ce exista […]

Intotdeauna mă încearcă un sentiment de ruşine şi umilinţă când mă gândesc la voturile pe care le dau psd-istilor taranii nostri. În timp ce „flamanzii” îmbrăcaţi tricouri rosii “munceau” urland lozinci si manipulau prin minciuna, electoratul lor de la tara “dezbatea” cu sapele, sub soare arzator, fara umbrele, vaile şi dealurile noastre mioritice… Ce exista în comun între bieţii vasluieni de la tara, cununati cu sapa, si gasca de infometati  rosii pe care ei i-au adus din nou la conducerea judetului si primariilor?…….numai Dumnezeu stie.

Adica, în timp ce votanţii lor de la ţara vor contribui cu sapele, mai mult flamanzi decat satui, mai mult cu apa si cu sudoare, decat cu coniac si gratare, la creşterea bugetului judetului si primariilor, „slugile” lor de la Vaslui  vor conduce de la umbra, pe la vile şi prin parcul Copou… Apropo, taranii care i-au votat pe acestia nici nu stiu, multi dintre ei, ca din impozitele lor, din banutii lor facuti cu sapa, ei platesc „slugilor” lor din primarii sau de la judet, salariile babane pentru stat degeaba.

Sa nu munceasca efectiv si sa încaseze salarii de mii de lei pe lună, degeaba, cei care ne conduc imediat inteleg. Sa iasa insa la lucru şi să vorbeasca pe intelesul oamenilor, nu mai inteleg . Normal ar fi, dacă nu vor sa munceasca pentru noi , sa-i scoatem la prasit. Şi daca nu inteleg, cum se praseste, sa le aratam, să simta şi ei cum se castiga banul şi bucata de paine cu sapa, sub soare ucigator. Daca si în continuare primarilor si conducatorilor acestui judet li se vor plati salarii pentru stat si baut cafele, sa stiti că ei au dreptate când ne numesc „tarani prosti”. Dar cum suntem? Destepti?


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta