Ce este livrarea orb și dublu-orb?

Ce este livrarea orb și dublu-orb?
Red truck with ball

( Hari Menon ) De obicei, o expediere oarbă este aceea în care identitatea vânzătorului este mascată față de cumpărător de către o terță parte care se ocupă de transport. Un exemplu este atunci când un distribuitor acționează ca intermediar între cumpărător și vânzător și nu dorește ca cumpărătorul să afle vânzătorul real. În astfel […]

( Hari Menon )

De obicei, o expediere oarbă este aceea în care identitatea vânzătorului este mascată față de cumpărător de către o terță parte care se ocupă de transport.

Un exemplu este atunci când un distribuitor acționează ca intermediar între cumpărător și vânzător și nu dorește ca cumpărătorul să afle vânzătorul real.

În astfel de cazuri, documentele vor arăta distribuitorul ca expeditor. Este folosit pentru a împiedica clienții să relaționeze direct cu un furnizor.

Atunci când un vânzător nu cunoaște adresa reală de destinație a lotului său și cumpărătorul nu cunoaște adresa de origine, se numește transport dublu-orb. Ca și în cazul transporturilor oarbe, există un intermediar, de obicei un expeditor de marfă, în acest tip de aranjament de transport.

Acest expeditor de marfă oferă vânzătorului o adresă falsă a cumpărătorului. Întrucât identitățile vânzătorului și cumpărătorului sunt mascate în transporturile dublu-orb, intermediarul este cel care deține controlul asupra transportului.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta