Cel mai mare vas de croazieră din lume depisteaza la bord 48 de pasageri testati pozitiv pentru COVID

Cel mai mare vas de croazieră din lume depisteaza la bord 48 de pasageri testati  pozitiv pentru COVID
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Cel mai mare vas de croazieră din lume depisteaza la bord 48 de pasageri testati pozitiv pentru COVID

( MI News Network ) În ciuda măsurilor stricte stabilite pentru COVID-19 menite să mențină croazierele oceanice libere de infecția cu COVID-19, Royal Caribbean a observat că cel puțin aproximativ 48 de pasageri de pe una dintre navele sale stationate în Miami au fost testate pozitiv. Symphony of the Seas, care este cea mai mare […]

( MI News Network )

În ciuda măsurilor stricte stabilite pentru COVID-19 menite să mențină croazierele oceanice libere de infecția cu COVID-19, Royal Caribbean a observat că cel puțin aproximativ 48 de pasageri de pe una dintre navele sale stationate în Miami au fost testate pozitiv. Symphony of the Seas, care este cea mai mare navă de croazieră din lume, a avut peste 6.000 de pasageri și membri ai echipajului la bord într-o călătorie de o săptămână în Caraibe.

În această perioadă, un pasager a fost testat pozitiv pentru COVID-19, ceea ce a determinat urmărirea imediată a contactelor, conform Royal Caribbean. Navele de croazieră au fost promovate ca fiind una dintre cele mai „sigure” pentru vacanțe în vara anului 2021, când industria a repornit în SUA cu protocoale COVID-19 nenegociabile, după o oprire prelungită.

Într-o declarație, Royal Caribbean a menționat că, după ce rezultatul testului pasagerului a fost pozitiv, cazurile ulterioare au fost detectate și prin urmărirea contactelor. Aproximativ 95% dintre cei care se aflau pe vasul de croazieră erau complet vaccinați. Dintre persoanele care au fost testate negativ, 98% erau complet vaccinate avan si doza booster. Numărul celor testati pozitiv a fost de 0,78% din totalul celor 6000 de oameni de la bord.

Încă nu se știe dacă, cazurile depistate pozitiv sunt cele ale variantei Omicron care se răspândește rapid în întreaga lume. Regulile Royal Caribbean impun pasagerilor cu vârsta peste 12 ani să fie complet vaccinați și testați negativ înainte de plecarea navei. Linia de croazieră „recomandă cu tărie” să se faca si boosterul înainte de imbarcare, dar până acum aceasta nu a fost o practică obligatorie.

Membrii echipajului trebuie să fie complet vaccinați și trebuie să fie testați cel puțin o dată pe săptămână. Copiii pasagerilor nevaccinați de pe Symphony of the Seas erau negativi dupa testare.

Royal Caribbean a vorbit, de asemenea, despre măsurile suplimentare de siguranță pe care le-a pus în aplicare, cum ar fi curățarea avansată. În croazierele cu sediul în SUA, măștile trebuie folosite în zonele publice în interior. Politica a fost actualizată pentru a se asigura că purtarea măștii se aplică și persoanelor complet vaccinate.

Asociația a spus că liniile sale de croazieră membre vor continua să urmeze o „abordare proactivă” pentru a răspunde la pandemia COVID-19 în curs.

În decembrie, a fost raportată o serie de cazuri de COVID-19 pe Breakaway, o navă de croazieră cu sediul în Norvegia, care a plecat din New Orleans.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta