Cele mai bune trei propuneri la concursul „BÂRLADUL DEVINE UN ORAȘ SMART!”, premiate cu tablete!

Cele mai bune trei propuneri la concursul „BÂRLADUL DEVINE UN ORAȘ SMART!”, premiate cu tablete!
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Cele mai bune trei propuneri la concursul „BÂRLADUL DEVINE UN ORAȘ SMART!”, premiate cu tablete!

( Cezara MIRONICĂ – Vremea Noua ) CONCURS… Primăria Bârlad îi așteaptă pe elevi, acum în vacanță, să vină cu idei despre cum ar vrea să arate orașul Bârlad. Concursul „BÂRLADUL DEVINE UN ORAȘ SMART!” se prelungește până pe data de 15 aprilie, întrucât timpul de pregătire pentru unii aplicanți, stabilit inițial până pe 8 […]

( Cezara MIRONICĂ – Vremea Noua )

CONCURS… Primăria Bârlad îi așteaptă pe elevi, acum în vacanță, să vină cu idei despre cum ar vrea să arate orașul Bârlad. Concursul „BÂRLADUL DEVINE UN ORAȘ SMART!” se prelungește până pe data de 15 aprilie, întrucât timpul de pregătire pentru unii aplicanți, stabilit inițial până pe 8 aprilie, a fost relativ scurt. „La solicitarea elevilor, anunțăm că termenul final de primire a proiectelor se plelungește pentru 15 aprilie a.c.”, a spus primarul Dumitru Boroș. Cele mai bune 3 propuneri vor fi premiate, cu trei tablete: pentru învățământul primar – 1, învățământul gimnazial – 1 și cel liceal – 1.

Iată și condițiile generale de participare la concursul de unde pot pleca cu o tabletă:

„Cum ar trebui să arate orașul în care îți dorești să trăiești? Fie că discutăm despre parcuri, locuri de joacă, mall-uri sau unități de divertisment… toate propunerile voastre vor fi luate în calcul. Împreună vom putea să dezvoltăm locul ideal în care să locuim și creștem împreună! Trimite-ne sugestiile tale, pe adresa de e-mail  dezvoltare.locala@primariabarlad.ro . Acestea pot fi desene, compuneri, materiale video sau idei de proiecte.”, a menționat primarul Bârladului, Dumitru Boroș. Condiție: menționează în e-mail numele complet, unitatea școlară și clasa din care faci parte. Vor fi punctate creativitatea și originalitatea. Premiile sunt oferite de către YXS Avalana SRL – prestator de servicii contractat pentru întocmirea SIDU. Comisia de evaluare este formată din membrii echipei de întocmire a SIDU din partea YXS Avalana SRL.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta