China livrează beneficiarului, cu succes, o alta nava container de dimensiuni mari

China livrează beneficiarului, cu succes, o alta nava container  de dimensiuni mari
epaselect epa10117622 People watch from the shorline as the Ever Alot container ship arrives in the port of Rotterdam, Netherlands, 12 August 2022. The largest container ship in the world measures 400 meters long and 61.5 meters wide, and sails for shipping company Evergreen. The vessel, which was only commissioned this year, can carry just over 24,000 standard containers. EPA-EFE/Remko de Waal
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • China livrează beneficiarului, cu succes, o alta nava container de dimensiuni mari

( Rețeaua de știri MI ) Hudong-Zhonghua Shipbuilding Co, o subsidiară China State Shipbuilding Corp, a livrat cu succes nava container de dimensiuni mari, cu aproape 12 zile înainte de program, într-un program  pentru construcția de nave container mari. Nava container are o capacitate de aproximativ 24.000 de containere. Șantierul naval Hudong-Zhonghua a realizat proiectul […]

( Rețeaua de știri MI )

Hudong-Zhonghua Shipbuilding Co, o subsidiară China State Shipbuilding Corp, a livrat cu succes nava container de dimensiuni mari, cu aproape 12 zile înainte de program, într-un program  pentru construcția de nave container mari.

Nava container are o capacitate de aproximativ 24.000 de containere. Șantierul naval Hudong-Zhonghua a realizat proiectul in totalitate. Nava măsoară aproximativ 400 de metri lungime, este cu peste 60 de metri mai lung decât cel mai mare portavion din lume și măsoară 62 de metri în lățime, conform relatării de la chinanews.com.cn.

Cu o dimensiune a punții de aproximativ 24.000 de metri pătrați, echivalentul a 3,5 terenuri de fotbal standard, nava are un pescaj de 33,2 metri. Poate transporta aproximativ 240.000 de tone de marfă. Raportul descrie nava ca fiind cea mai mare navă de containere din lume aflată în funcțiune în prezent.

Nava adoptă tehnologia de optimizare hidrodinamică de ultimă oră din lume, care oferă viteză mare și consum redus de combustibil în cazul sarcinilor multiple si poate reduce emisiile de dioxid de carbon cu aproape 38 de tone zilnic.

Cea mai nouă navă a fost o continuare a unui program de livrare a navelor similare construite de Hudong-Zhonghua. În prezent, cinci nave containere asemanatoare sunt în construcție la Hudong-Zhonghua. Constructorul naval a livrat deja două nave de mari dimensiuni și intenționează să livreze încă una în 2022.


Distribuie articolul