Cu 2-3 luni inaintea alegerilor parlamentare,motiunea de cenzura suprema, apartine electoratului, domnule Ciolacu !

Cu 2-3 luni inaintea alegerilor parlamentare,motiunea de cenzura suprema,  apartine electoratului, domnule Ciolacu !
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Cu 2-3 luni inaintea alegerilor parlamentare,motiunea de cenzura suprema, apartine electoratului, domnule Ciolacu !

   Moțiunea de cenzură depusa ieri,  aduce sub lupă și un PSD nereformat, fără schimbări de fond. Marcel Ciolacu nu este decît aceeasi Marie cu alta palarie, dar din acelasi material peste o echipă a la Dragnea. Credeti ca un guvern va controla starea de criză indiferent cine va fi premier, dar bazat pe așa-zisa […]

   Moțiunea de cenzură depusa ieri,  aduce sub lupă și un PSD nereformat, fără schimbări de fond. Marcel Ciolacu nu este decît aceeasi Marie cu alta palarie, dar din acelasi material peste o echipă a la Dragnea. Credeti ca un guvern va controla starea de criză indiferent cine va fi premier, dar bazat pe așa-zisa echipă a lui Marcel Ciolacu?  Adică pe Gabriela Firea, Lia Olguța Vasilescu, Dumitru Buzatu, Claudiu Manda, etc.

Diferențele sunt nesemnificative și în materie de IQ și la studii chiar și la greutate corporala! Care ar fi diferența între România cu un Executiv condus de aceștia și cea condusă de liberali? Probabil că simpatizanții unora găsesc argumente în favoarea unei tabere și în detrimentul celeilalte. Totuși, pe fond, diferențele sunt aproape nule. În peisajul puterii, s-a schimbat doar Viorica Dăncilă cu Ludovic Orban și Liviu Dragnea cu Marcel Ciolacu. Și niște impostori pe lângă! Mare scofala! Tot acolo ajungem! Adică nicăieri.
Există posibilitatea ca moțiunea de cenzură să treacă. Ce va urma? Dumnezeu știe!

Ieri m-a amuzat si m-a si intristat ceea ce Marcel Ciolacu spunea, citez :

Marcel Ciolacu : ,, Cand furi bani trebuie a pleci acasa ! ”

Asta-i visul liderilor din PSD , sa fure bani si apoi sa plece acasa ! Pentru asta au distrus Romania dupa 1989 ! Nu domnule Ciolacu , cand furi bani trebuie sa intri la puscarie, asa este corect si legal !

Motiunea de cenzura introdusa ieri de catre PSD ne arata adevarata miza a acesteia, alegerea lui Marcel Ciolacu in fruntea PSD la Congres. Probabil vrea sa verifice in Parlament pe cine din PSD se poate baza, mai ales ca la alegerile parlamentare, cred ca acest partid mare si nereformat va suferi o infrangere usturatoare, daca deductiile mele sunt corecte este posibil ca USRPLUS sa devanseze acest partid si am sa explic de ce.

PSD, tinde să se prăbușească din cauza luptelor interne. Partidul este în pragul unui colaps din cauza luptelor dintre grupurile de interese care își dispută conducerea partidului și care vor să ajungă să împartă ciolanul unei guvernări pe care au pierdut-o și pe care nu o vor recâștiga prea curând…

În PSD, luptele pentru putere nu se dau însă doar la centru. Organizațiile județene ale partidului sunt, la rândul lor, sufocate de confruntările dintre baronii locali. Ambițiile, dar și dorința de a ajunge la banii publici, au făcut din liderii județeni adevărați mercenari politici.

Prin astfel de manevre de tipul motiunii de cenzura, PSD ne demonstrează, încă o dată, faptul că duce lipsă de oameni politici competenți, capabili să lucreze în beneficiul românilor. În acest context, la alegerile parlamentare din toamnă, victoria PNL este previzibilă, la fel ca și creionarea unui guvern de dreapta impreuna cu USRPLUS, care să fie capabil să guverneze România pentru următorii patru ani.


Distribuie articolul