Cum iesim din primul stadiu al nebuniei ?

Cum iesim din primul stadiu al nebuniei ?
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Cum iesim din primul stadiu al nebuniei ?

Ar fi o greseala de neiertat sa punem punct aici, dupa alegerea de catre liberali a domnului Citu in postura de sef, deoarece presedinte de partid,  liberalii ieri l-au ales pe Johannis. Ce putem face noi ca romani, ii declaram nebuni si mergem mai departe, sau incercam si trebuie sa coboram la radacinile raului ca […]

Ar fi o greseala de neiertat sa punem punct aici, dupa alegerea de catre liberali a domnului Citu in postura de sef, deoarece presedinte de partid,  liberalii ieri l-au ales pe Johannis. Ce putem face noi ca romani, ii declaram nebuni si mergem mai departe, sau incercam si trebuie sa coboram la radacinile raului ca sa ne putem explica natura acestei nebunii, mai trebuie sa ne intrebam de unde vine, cine o alimenteaza si cum tratam neobrazarea si dispretul fata de cetateni care incepe sa devina un fenomen generalizat.

Romania fiind o societate aflata intr-o profunda criza morala si identitara, a vorbi de moralitate poate fi intr-adevar o neobrazare. Daca hotia si talharia stau in capul mesei sfidand orice regula sanitara, morala si etica si totusi populatia continua sa-i voteze pe acesti politicieni atunci chiar ca este o neobrazare. Ieri congrezul celor de la PNL mi-a lasat un gust amar si nu numai datorita faptului ca Florin Citu a iesit sef la PNL, ci modului in care acesti liberali s-au prezentat, impresia creata a fost una de chermeza campeneasca, in care vajnicii liberali consumand mici si bere stateau la masa si se laudau cat de bravi sunt ei furand statul. Cum micul electoral are o atractie si asupra populatiei, nu ma mira cu nimic ca romanii continua sa voteze hotii si sa-i ia in deradere pe cei cinstiti, spnand despre ei ca sunt prosti.

Nu stiu de ce, dar, ieri in timpul congresului celor de la PNL mi-a venit in minte melodia celor de la O-Zone, aflata la mare voga acum ceva ani „Dragostea din tei” si mai precis urmatoarele versuri :

„Vrei sa pleci, dar nu ma, nu ma iei,
Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei.
Chipul tau si dragostea din tei,
Mi-amintesc de ochii tai”?

Bună dimineata, romani, nu uitati că vine iarna.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta