Dureaza destul de mult pentru a nu intelege nimic !!!

Dureaza destul de mult pentru a nu intelege nimic !!!
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Dureaza destul de mult pentru a nu intelege nimic !!!

Ce este omul ? Iata o intrebare interesanta, am sa incerc un raspuns : „Omul este cea mai mica parte a nimicului !!!„ Sunteti multumiti de raspuns sau v-am adancit si mai mult in mister ? Deci sa recapitulam, in conceptia politicienilor nu trebuie sa faci nimic, tu omule care esti cea mai mica parte […]

Ce este omul ?

Iata o intrebare interesanta, am sa incerc un raspuns : „Omul este cea mai mica parte a nimicului !!!„

Sunteti multumiti de raspuns sau v-am adancit si mai mult in mister ?

Deci sa recapitulam, in conceptia politicienilor nu trebuie sa faci nimic, tu omule care esti cea mai mica parte a nimicului, deoarece ei au fost alesi si exista. Da exista si multi dintre ei sunt oameni care nu doresc sa faca nimic din nimic, nu avanseaza cu nimic si deasemenea nu sunt buni de nimic.

Desigur, inainte de a primi critici pentru ca am pierdut din timpul dumneavoastra pretios pentru nimic, probabil ar trebui sa ne reamintim de cuvintele lui Charles Caleb Colton : „ Cand nu ai de spus nimic, nu spune nimic. „

Dar nimicul nu este gratuit. Aceasta include toate lucrurile importante din viata, cum ar fi aerul, libertatea, viata, dragostea, copiii, casatoria, jobul  si prietenia. Cu toate acestea, daca luam în considerare sensul de „gratuit”, fara niciun fel de costuri pentru orice moment – trecut, prezent sau viitor, ar fi greu să găsim ceva care este gratuit. Fiecare aspect al vietii poarta un fel de angajament.
De exemplu, libertatea nu este gratis. Pentru ca tara noastra sa aiba libertate,  multi romani au platit un pret mare pentru ea.
A trai nu este gratuit. Viata consta din multe elemente, iar costul fiecaruia trebuie luat în considerare.


Distribuie articolul