E o mare nebunie sa fii roman in tara mea.

E o mare nebunie sa fii roman in tara mea.
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • E o mare nebunie sa fii roman in tara mea.

Fiecare noua zi, traita in tara mea, este un cosmar, o durere pentru multi romani, suntem injositi si umiliti, ba chiar ni se retrage dreptul de a o iubi, asa cum intelegem noi iubirea de tara. Aici, in tara se intampla fapte anormale, Romania a devenit tara in care magarul se transforma in ciocarlie si […]

Fiecare noua zi, traita in tara mea, este un cosmar, o durere pentru multi romani, suntem injositi si umiliti, ba chiar ni se retrage dreptul de a o iubi, asa cum intelegem noi iubirea de tara. Aici, in tara se intampla fapte anormale, Romania a devenit tara in care magarul se transforma in ciocarlie si prostituata prezice neprihanirea.

Din nefericire, tara are un singur nume si anume PSD. Daca nu iubesti PSD-ul inseamna ca nu-ti iubesti tara. Tocmai aceia care in 1989 si mai tarziu in 1990, sau in 2018, rupeau oasele romanilor la mitinguri, declara cei care nu iubesc PSD-ul, dusmani si incearca sa ne zdrobeasca sufletul cu mijloace mai diabolice. Au inceput sa intre cu “bocancii” in fiecare casa, in fiecare zi la Antena 3 si la RTV, apar mutrele lor pline de ipocrizie si rautate injurand si scuipand tot ce nu este psd-ism.

Dupa ce noi, romanii in 1989 ne-am jerfit si am redat democratia tarii, acum ei ne declara dusmanii ei si de dau afara din ea. Tot ce inseamna lege, cultura, modernitate, care le este inaccesibil este declarat extremism, neo-marxism, anti-national. Patriotii de astazi in acceptiunea lor sunt Ciolacu, Stanescu, Buzatu si mai nou Sosoaca, George Simion, ceilalti suntem vanduti Occidentului si SUA. Iata de ce eu incep sa ma tem de Romania mea.

Iara, noi, cine suntem noi, patriotii de ieri, “batranii revolutionari” de la 1989. Cei care nu ne-am implicat in afaceri sau in politica. Ca sa ajungi sa fii apreciat, trebuie sa fii numai o nulitate comoda, sa nu deranjezi, oare pentru asta am suferit sub Ceausescu si multi s-au jerfit  la Revolutie?

Tara a ajuns sa fie impartita, ca in epoca medievala in baronate, aflate intr-un permanent razboi de uzura. In Romania nu poti sa fii pur si simplu al tarii, ca sa traiesti normal trebuie sa fii supus unui baron, fie el rosu sau galben. Si asta dupa trei decenii, vrei nu vrei apare intrebarea, dar ce rost are? Mai are vreun rost sa te implici in destinul tarii care nu te vrea  si care te considera dusman? Are vreun rost sa fii bufonul unei Romanii, care te aplauda cand minti si te fluiera si huiduie cand rostesti adevarul?


Distribuie articolul