Expoziție de flori și arbuști în Piața Civică din Vaslui. Prețuri accesibile, pentru toate buzunarele

Expoziție de flori și arbuști în Piața Civică din Vaslui. Prețuri accesibile, pentru toate buzunarele
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Expoziție de flori și arbuști în Piața Civică din Vaslui. Prețuri accesibile, pentru toate buzunarele

( Simona DANDA – Vremea Noua ) A început cea de-a V-a ediția a Serbării Florilor. Mușcate, Cactuși, Crini și multe alte flori, dar și echipamente pentru grădinărit la prețuri convenabile, de la câțiva lei până la câteva sute de lei, îi așteaptă pe vasluieni în Piața Civică. La eveniment participă peste 20 de producători […]

( Simona DANDA – Vremea Noua )

A început cea de-a V-a ediția a Serbării Florilor. Mușcate, Cactuși, Crini și multe alte flori, dar și echipamente pentru grădinărit la prețuri convenabile, de la câțiva lei până la câteva sute de lei, îi așteaptă pe vasluieni în Piața Civică. La eveniment participă peste 20 de producători din orașe precum Sf. Gheorghe, Galați, Cluj, Sibiu, Târgu Mureș, dar și din Republica Moldova. “Sunt specii deosebit de frumoase, sunt sigur că îi vor încânta pe vasluieni, că vor fi cumpărate și plantate în grădinile lor. Mi-am dorit această activitate pentru că suntem într-o perioadă de relaxare a restricțiilor, începem ușor-ușor să avem o viață normală. Nu în ultimul rând, pentru că azi îi serbăm pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, vreau să le transmit <la mulți ani> tuturor celor care poartă aceste nume”, a transmis primarul Vasile Pavăl, la deschiderea expoziției. Alături de el, la deschidere s-au aflat și viceprimarii Lucian Braniște și Cătălin Mîndru.

Ediția din acest an a “Serbării florilor” va cuprinde și momente artistice. Rareș Trufea, finalistul de la “Românii au talent”, va susține la ora 18:30 un recital la pian, iar de la ora 19:00 pe scena din Parcul Copou va urca Orchestra “Rapsodia Vasluiului”, coord. Cristian Năstase. Concertele vor continua și în weekend în centrul orașului. Sâmbătă vor susține un spectacol Ansamblul folcloric “Floarea dorului”, coordonat de prof. Adrian Călin, Grupul “Domisong”, coord. de Carmen Trufia și Fanfara Trufia. Duminică, pe scena din centrul orașului vor urca Grupul Raindrops (coord. Elvis Chiperi), Grupul Style (coord. de prof. Alis Vârlănuță), Fantezii coregrafice și dans popular stilizat (coord. prof. Anușca Doglan Elena) și Orchestra “Rapsodia Vasluiului”.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta