Fabrica de Ulei Mândra, succesoarea Întreprinderii de Ulei Bârlad, este în căutare de investitori

Fabrica de Ulei Mândra, succesoarea Întreprinderii de Ulei Bârlad, este în căutare de investitori
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Fabrica de Ulei Mândra, succesoarea Întreprinderii de Ulei Bârlad, este în căutare de investitori

( Monitorul de Vaslui ) Fabrica de Ulei Mândra, fosta Întreprindere de Ulei Bârlad, este în căutare de investitori pentru repunerea în funcțiune și dezvoltarea activului. Activul, înființat ca urmare a inițiativei marelui industriaș român Nicolae Malaxa și recunoscut pentru crearea mărcilor de ulei Floris și Clariol, este compus din teren în suprafață de 21.317 […]

( Monitorul de Vaslui )

Fabrica de Ulei Mândra, fosta Întreprindere de Ulei Bârlad, este în căutare de investitori pentru repunerea în funcțiune și dezvoltarea activului.

Activul, înființat ca urmare a inițiativei marelui industriaș român Nicolae Malaxa și recunoscut pentru crearea mărcilor de ulei Floris și Clariol, este compus din teren în suprafață de 21.317 mp, clădiri, utilaje și echipamente, oferă posibilitatea de utilizare în domeniul procesării uleiului, precum și în alte scopuri industriale sau chiar dezvoltarea de proiecte rezidențiale.

Poziționarea geografică a Fabricii de Ulei Mândra, într-o zonă ușor accesibilă a județului Vaslui, în proximitatea surselor de materie primă situate în Vaslui, Iași, Botoșani, Suceava, Neamț și Bacău, precum și Republica Moldova, îi oferă operatorului platformei industriale un avantaj competitiv major în piață din punct de vedere logistic.

Instalațiile de producție a uleiului, aflate în stare de folosință, au o capacitate de 2.400-2.500 de tone de ulei/lună, iar fluxul tehnologic pe linia de extracție are o capacitate de 7.000 de tone/lună.

Prețul de vânzare al activului este de 2.464.006 euro, fără TVA.


Distribuie articolul