Familia marinarului ucis în războiului din Ucraina va primi 500.000 de dolari drept compensație

Familia marinarului ucis în războiului din Ucraina va primi 500.000 de dolari drept compensație
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Familia marinarului ucis în războiului din Ucraina va primi 500.000 de dolari drept compensație

( Rețeaua de știri MI ) Drept despăgubire, Bangladesh Shipping Corporation (BSC) va plăti 500.000 USD pentru moartea lui Hadisur Rahman. Hadisur lucra ca inginer trei pe o navă din Bangladesh pe nume „Banglar Samriddhi”, când a fost ucis într-un atac cu rachetă într-un port din Ucraina, pe 3 martie. Ceilalți membri ai echipajului vor […]

( Rețeaua de știri MI )

Drept despăgubire, Bangladesh Shipping Corporation (BSC) va plăti 500.000 USD pentru moartea lui Hadisur Rahman. Hadisur lucra ca inginer trei pe o navă din Bangladesh pe nume „Banglar Samriddhi”, când a fost ucis într-un atac cu rachetă într-un port din Ucraina, pe 3 martie.

Ceilalți membri ai echipajului vor primi compensații financiare echivalente a șapte luni de salariu. Fratelui lui Hadisur i s-a oferit un loc de muncă la BSC. El va începe să lucreze în firma începând cu 1 iunie.

Declarația a fost făcută la cea de-a 312-a reuniune a Consiliului de Administrație a BSC, miercuri în Dhaka. Președintele Consiliului de administrație al BSC și ministrul de stat pentru transport maritim, Khalid Mahmud Chowdhury, au prezidat întâlnirea.

Cei prezenți la întâlnire, precum directorul BSC, dr. Abdur Rahman, și secretarul de transport maritim, dr. Mostafa Kamal, și-au exprimat condoleanțe pentru familia lui Hadisur.


Distribuie articolul