Fii bun, fii curajos si totul va fi bine.

Fii bun, fii curajos si totul va fi bine.
A distressed man sits with his head in his hands in a desk chair in a dark and ominous concrete room while a cloud of randomly scribbled lines swirl above him.
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Fii bun, fii curajos si totul va fi bine.

Vad tot felul de analisti, ziaristi, politicieni, datatori cu parerea despre USR-PLUS si  oamenii care alcatuiesc aceasta echipa, toti acesti ipocriti au numai idei nastrusnice, auzi pe unii spunand despre oamenii USR ca sunt necopti pentru politica mare:  Care politica ?  Politica dusa de PSD si PNL in cei 30 de ani a fost cumva […]

Vad tot felul de analisti, ziaristi, politicieni, datatori cu parerea despre USR-PLUS si  oamenii care alcatuiesc aceasta echipa, toti acesti ipocriti au numai idei nastrusnice, auzi pe unii spunand despre oamenii USR ca sunt necopti pentru politica mare:  Care politica ?

 Politica dusa de PSD si PNL in cei 30 de ani a fost cumva  constructiva pentru  Romania si pentru cetatenii ei si noi nu am simtit bunastarea. Oare nu suntem cumva la coada clasamentului in UE, economia noastra nu este falimentara cumva, politica externa performeaza  si noi nu stim, da intr-adevar PSD si PNL au fost dupa Revolutie partide tinere cu oameni tineri  din pacate pe acestia in loc sa-i intereseze soarta tarii au trecut la tot felul de artificii pentru imbogatirea personala, ce fel de oameni politici competenti se considera ei de vin sa de-a lectii de moralitate, ce pot invata tinerii politicieni de la unii care au distrus tot in aceasta tara, lasand lumea fara speranta, de ce sunt ei mai buni si politicienii din USR-PLUS nu, daca puteti raspunde la aceasta intrebare inseamna ca valorile s-au intors cu fundul in sus.

Acum Romania este lovită de probabil cea mai crunta criza din istoria moderna umanitatii şi sangereaza, iar  romanii suferă,  acum mai mult ca oricand este nevoie de implicare. A sosit vremea vindecării noastre şi momentul dragostei de neam, iar asta necesită implicare. Pentru acest fapt nu trebuie să fii neaparat politician, este de ajuns sa fii OM si sa aplici in practica o politica straveche, atat de rara si totusi atat de admirat.

Politica dusa pentru oameni, consider ca  înseamnă voinţă, nu nepăsare. Ce bine si frumos ar fi daca fiecare politician care aspira la o functie publica ar avea trecut in agenda sa electorala si urmatoarele prevederi, referitoare la statutul de OM.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta