Firea, mesaj de tupeu maxim către bucureșteni: “Ne vedem pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, unde sperăm să se fure mai puțin!”

Firea, mesaj de tupeu maxim către bucureșteni: “Ne vedem pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, unde sperăm să se fure mai puțin!”
A sad decaying pumpkin waitng for the end of Halloween.
  • Acasă
  • /
  • Social
  • /
  • Firea, mesaj de tupeu maxim către bucureșteni: “Ne vedem pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, unde sperăm să se fure mai puțin!”

Redacţia  – Ziaristii.ro luni, 5 octombrie 2020 Liniștită de Marcel Ciolacu, președintele PSD, care i-a promis că o va pune pe loc eligibil de senator la alegerile parlamentare, Gabriela Firea a dat recital de insolență luni, înainte de ședința Biroului Executiv al partidului. Fostul primar general al Bucureștiului a acuzat din nou că a fost […]

Redacţia  – Ziaristii.ro

luni, 5 octombrie 2020

Liniștită de Marcel Ciolacu, președintele PSD, care i-a promis că o va pune pe loc eligibil de senator la alegerile parlamentare, Gabriela Firea a dat recital de insolență luni, înainte de ședința Biroului Executiv al partidului.

Fostul primar general al Bucureștiului a acuzat din nou că a fost furată la alegerile din 27 septembrie, a susținut că Guvernul s-a făcut vinovat de lipsa apei calde din Capitală și le-a dat întâlnire oamenilor pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare.

Firea continuă să nu-și recunoască înfrângerea: „Doar 25 de voturi la fiecare secție dacă erau aranjate și iată că iese cifra cu care mă distanțez!“

 Teoria Gabrielei Firea este că toate voturile anulate în București au fost ale sale, iar operațiunea a făcut parte dintr-un plan diabolic la care a conspirat toată lumea: „În ceea ce privește municipiul București, am dublat atât eu, cât și colegii mei scorul de la europarlamentare, care a fost 16%. Nu uitați că în București avem 65.000 de voturi nule, acele buletine de vot de fapt au fost introduse în urnă și pe urmă de către Comisie au fost declarate nule, în sensul viciate. Repet, 10% din buletinele din București sunt nule. O cifră foarte mare. Doar 25 de voturi la fiecare secție dacă erau aranjate și iată că iese cifra cu care mă distanțez. Vom vedea dacă cineva va fi insensibil la aceste erori care s-au înregistrat”.

Realitatea este că tocmai oamenii Gabrielei Firea și ai PSD au fost prinși în flagrant cu sute de procese verbale necompletate sau care apucaseră să fie completate doar pe jumătate. Cele mai multe și mai mari greșeli de centralizare a datelor au vizat USR-PLUS. În numeroase secții din tot Bucureștiului, Nicușor Dan și USR-PLUS au fost păgubiți de sute de voturi (în unele cazuri) încărcate în aplicația Autorității Electorale Permanente în dreptul altor candidați sau partide. Aceste erori au fost semnalate de presă, cu date precise, dar și de membrii partidelor. În unele cazuri, erorile au fost remediate, dar nu peste tot.

Așa a fost posibil ca Firea să termine la un scor relativ strâns în spatele lui Nicușor Dan (38% candidata PSD față de 42,8% obținut de candidatul susținut de PNL și USR-PLUS), după ce exit-poll-ul comandat chiar de PSD și Antena 3 îl dăduse pe matematician câștigător cu 47%, față de cele 39% ale fostei prezentatoare TV.

„Toată perioada de campanie și precampania s-a oprit intenționat apa caldă de către Guvern, furnizând-o cu picătura ca să fie ostilă față de mine populația“

Gabriela Firea a mers luni mai departe cu teoria conspirației. Ea a afirmat că nu băgarea în faliment a companiilor care furnizează apa caldă și căldura în București și nici abandonarea rețelei de țevi care transportă agentul termic a dus la probleme, ci un sabotaj diabolic al Guvernului: „Nu am simțit că sunt abandonată de colegii mei, chiar dacă asta s-a încercat să se sugereze. Vom pune la dipoziția organelor de anchetă toate doveziile din secțiile de vor, procesele verbale viciate, corectate, îngroșate, toate cifrele care nu ies, care au fost umflate pentru contracandidatul meu. Dacă se va dori o anchetă cu adevărat se va face. Dacă nu, ne vedem pe 6 decembrie la parlamentare unde sperăm să se fure mai puțin!

Îmi dorect să aibă un mandat de scces (n.r. – Nicușor Dan), pentru că succesul unui primar însemnă reușită și realizări pentru cetățeni. Nu sunt un om cinic, ca cei de la PNL sau USR PLUS, care și-au dorit răul bucureștenilor doar ca să plec eu de la Primărie. Toată perioada de campanie și precampania s-a oprit intenționat apa caldă de către Guvern, furnizând-o cu picătura ca să fie ostilă față de mine populația“.


Distribuie articolul